Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

şok mok şok flaş mlaş flaş!! rx8 jantlarının teki 1500ytl den 1460 mı 1470 mi öle bişey ytl ye gerilemiş ;D ki mermerlerin yaptıgı %45 zamma karsı :eek: 6milyar onlar desen en iyi lastik ve zart zurtuyla beraber 7bucuk milyara sahibi olabilirsiniz bu paketin :D daa ne duruyonuz anamıyorum ki :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

şok mok şok flaş mlaş flaş!! rx8 jantlarının teki 1500ytl den 1460 mı 1470 mi öle bişey ytl ye gerilemiş ;D ki mermerlerin yaptıgı %45 zamma karsı :eek: 6milyar onlar desen en iyi lastik ve zart zurtuyla beraber 7bucuk milyara sahibi olabilirsiniz bu paketin :D daa ne duruyonuz anamıyorum ki :P

sana 8 adet ayırıyom hemen yedekli yedekli :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sen yedekleri beleşe ver abi bana zaten adı üzerinde yedek, gercekler senin hakkın abi bu sefer dokunmicam onlara :D

olum kaç kere sölücem ben makyajlıyı sırf jantları için aldım deiştirirmiyim hiç sepeeet :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olum kaç kere sölücem ben makyajlıyı sırf jantları için aldım deiştirirmiyim hiç sepeeet :D :D

abi sen deilmiydin jant alırsam Amerika daki modellerin üstünde olan sizinkilere göre kolları biraz daha köşeli olan 5 kollu 17" olan jantı alırım diyen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya ben bu konuda ciddi olduğuna inanmıyorum gerçekten,şaka olduğunu söyle bana lütfeeeeen  :D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi sen deilmiydin jant alırsam Amerika daki modellerin üstünde olan sizinkilere göre kolları biraz daha köşeli olan 5 kollu 17" olan jantı alırım diyen :D

tamam işte bu jantı bana deiştirebilecek tek jant yine orjinal olanı :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya ben bu konuda ciddi olduğuna inanmıyorum gerçekten,şaka olduğunu söyle bana lütfeeeeen  :D  :D

gayet ciddiyim Volkan hatta önceki arabamıda sırf 1.4 yazısı için almıştım :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

kesinlikle çok pahalı adedi 1400 -1500 ytl civarı sanırım yani lastiklerle nerden baksan 7 civarını bulacak totalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesinlikle çok pahalı adedi 1400 -1500 ytl civarı sanırım yani lastiklerle nerden baksan 7 civarını bulacak totalde

O kadar paraya 1 set jant 2 set lastik alınır üzerine de güzel bir yemek yersin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

O kadar paraya 1 set jant 2 set lastik alınır üzerine de güzel bir yemek yersin :D

xenon da takılır fazladan be, hatta kalır epey bişiler geriye
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...