Jump to content

Jant - 2

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 833
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

71

• OveRMinD

86

• MuRDoC_111

199

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

kesinlikle çok pahalı adedi 1400 -1500 ytl civarı sanırım yani lastiklerle nerden baksan 7 civarını bulacak totalde

Artıııı jantı takabilmek için fren balataları ve bijonların olduğu kısım komple rx8 inkiyle değişmesi gerekiyormuş.. bu da baya tutar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Artıııı jantı takabilmek için fren balataları ve bijonların olduğu kısım komple rx8 inkiyle değişmesi gerekiyormuş.. bu da baya tutar :D

bi araba fiyatına gelir o zaman bu iş... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunu kim söledi Uygar, bijon aralıgı aynı.. adam alıyo herhangi bi 18" jant gibi takıyo.. daa önce hiç bu muhabbeti görmedim duymadım.. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gökveay

Yakışır senin guzuya Gökay.Şık bir jant. ;)

valla jant+lastik işi seneye kalacak gibi benim :(

bu kış deri koltuk yaptırmak istiyorum öncelikle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

ya yok mavi sedan az oldugundan ve bu jantta yakıstıgından ekledim :D ayrıca Ahmet Abi de FBli ya, o yüzden gayet hoş bi tablo olusturmaktı amacım, konunun hortlaması için ayrıca bi özen göstermedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arabaya jant yalan Biran Abi.. yaysız jant olmaz..arabanın bagaj hep dolu, bi de cümbür cemaat bindiğimiz için yay da takamam..o yüzden maalesefff :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arabaya jant yalan Biran Abi.. yaysız jant olmaz..arabanın bagaj hep dolu,

Evet şahidim :D

Bu arada son resimlerdeki jant süper durmuş hakikaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...