Jump to content

MX-5 (Miata)

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi tamam işte karnenin hepsi beşş ya ;D_biz üstümüze düseni yapıyoz dimi Ouzum ;)_sıra sende abi Ouzum u görmen lazım, mesela şimdilik bi arka sport tampon karne hediyesi olaraktan :P marspiyeller 2 dönem ki karne hediyesi :clap: arabada hayırlısıylan üniversite hediyesi :PO0_

Ohannesburg sana olm.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 78
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

16

• Selman

11

• mazdamx-5

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

hiç gitmedim abi bilmiyorum o tarafları ;D:tey:_neyse bidahaki toplantıyı orda yaparız olmadı :P:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi piyasada var mı şu an diyorsan ben bikaç ay önce izmir yeni de görmüstüm bunun lacivert rengini, içi krem rengi deri gögsüde ahsap kaplıydı_2. olarak resimlerini verdiğim mx-5 i hiç görmedim kanlı canlı, üzerinde 2006 yazmasına ragmen ben 2004 yazanı gördüm yenide 2006 ilk ayları boyunca :(_

Sen galiba bnm arabayı görmüşün abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen galiba bnm arabayı görmüşün abi.

doğrudur bak haa hiç aklıma gelmemişti :DO0_arabanı yakından inceledim iyice hatta içine oturmuslugum falanda var senden önce :P_eski telefonda fotolarıda vardı ama kaynadı gitti o fotolarda atmamıstım bilgisayara_araban cok güzel tekrar kazasız belasız O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama iyi üniversite hediyesi olur be Abi.

Babam bana ööle yapmıştı ordan biliyorum, iyi bi hediye oluyo. :):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ne demek abi  8:)

Biraz özel hayatı ilgilendiren bir mesaj yazmışım farkında olmadan.Filmin önemli bir kısmı üç buçuk ay gibi bir süre mekanımda geçti.İkincisi çekilirse Mazda filosu kurarım inşallah :D Arkadaş ayağına fazla ücret istemedik bu sefer. :D Güzel ve temiz bir çalışma oldu. :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mekanınız neresiydi acaba bide çok ayıp olucak ama nekadar para verdiler? :D kusura bakma merak işte :)

Karaköy-Tophane...Bir çorba parası aldık işte :D Arkadaş arasında paranın lafı olmaz :D

neviqm6.jpg

Organize İşler platosundan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin orada çorba bayaa pahalı anlaşılan :D:2funny:

Cem sınıf arkadaşım olduğu için bir çorba ısmarladı işte :D Sonuç olarak işyerim kapanma tehlikesi atlattı,bütün müşterilerim kaçtı.  :'( Herşeyimi sanat uğruna feda ettim. :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...