Jump to content

Mazda3 LPG (Resimli)

Limpony
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 247
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

31

• Limpony

47

• emredeler

38

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İkisi de oldukça yanıcı bana sorarsanız, mazot deseniz tamam kabul ederim o kadar yanıcı olmadığını, o mitbastır avarellerinin nişancılıklarını mı buldun yani kanıt olarak? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda nın dizeli gelicek az kaldı da siz gelince dizelini alıcak mısınız?

Biliyorum Mazda nın dizeli olmadığını...

Mazda'nın dizeli henüz gelmeyecek gibi görünüyor... En azından bu sene içinde ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben peugeot ve renault kullanıyorum. ikisi de dizel ama mazda dizel getirirse tereddüt etmeden alırım. en az 500.000km yapıyormuş mazda'nın dizel motorları

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın dizeli henüz gelmeyecek gibi görünüyor... En azından bu sene içinde ..

Gelince alıcak mısın peki arkadasım sen ona cevap ver yoksa LPG ye devam mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelince alıcak mısın peki arkadasım sen ona cevap ver yoksa LPG ye devam mı ?

Ben LPG de kullanmıyorum ki :) Diğer sorun cevabım da 2 mesaj üstte :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar ben size söyle diyim düşüncemi..Herkesin düşüncesine saygılıyımdır,benim fikrim yeni model benzin Mazda alıp da Lpg taktırıyorsanız helal olsun size..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten parası olan gider modelli arabaya biner olmayan nasıl binecek ?

Kendini zorlayarak da binecem diye alıp da Lpg taktırıyorsanız..Ayagınızı yorganınıza göre uzatın diye bir atasozu oldugunu hatırlarım..Sözlerim meclisten dısarı baskaları yanlıs anlamasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul'da lpg pompalarının önünde o kadar çok range rover görüyorum ki. bu araçların sahibiplerinin bir çoğu zorlanarak almıyorlardır herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eger depo saglamlıkları tarsıcaksak ınanın antı bılımsel olur tum soyledıklerımız...

benzın deposu ıyı kalıteden plastıkten yapılmıstır. Agır carpmadan meydana gelen kazaların sonucunda o deponun tutuşma ihtimali ınanın lpg tankından çok daha fazla..

lpg tankı stepne nın oldugu yerde kalınlı 6-8 mm çelık saçtan...

bugune kadar o tankın(tse garantılı) patlama ıhtımalı yok..

bırde herkesın aılesı cok degerlı tıpkı benımkıler gıbı ama ingilizler butun makam araçlarını lpg lı yapıp kralıcelırını bu kadar tehlıkeye atmayı tercıh etmezler km 120 ykr(turkıye sartlarında) kazanmak ıcın... :D :D :D

japonyada belcıkada tum tıcarı araclar lpg yada dızel olmak zorunda..(bu gercekten sasırtıcı hele japonyada lpg lı olmak zorunda)

sonuç: guvenılır bır yerde yapıldgı surece hıc bır sorun cıktıgını duymadım..

bır oncekı arabamda 150.000 km kullandım ...

kapalı otopark konusunda kımse mazda 3 e lpg taktırdıgını dusunmez ben 2 aydır butun kapalı otopark lara elımı kolunu sallayarak gırdım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul'da lpg pompalarının önünde o kadar çok range rover görüyorum ki. bu araçların sahibiplerinin bir çoğu zorlanarak almıyorlardır herhalde

Arkadasım Range tarzı modelli jiplere parası olan biner genelde dizeldir zaten LPG ye gerek yoktur kanımca..ama Range in benzinlileri de var onlar zaten tutulmuyor ikinci elleri de ucuz..alıyorlardır taktırıyorlardır..Range e bindim diyor adam mantalitesi farklı..Turk un biri Ferrarisine LPG taktırmadı mı ? Boyle insanlar var yane bu insanlar cok etrafta,kim ne yaparsa yapar ben böyle adamlar görünce kınıyorum...Bu benim sahsi düşüncem..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bugun 2004-2005 mercedes e 320(beyaz ne alakası varsa) ıle beraber doldurdum depomu keske fotograf cektırseydım :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aracına lpg taktırmayı düşünenlere kesinlikle milano markasını tercih etmemelerini öneririm. şirket aracına taktırmıştım ve pişman olmuştum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...