Jump to content

Mazda3 LPG (Resimli)

Limpony
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 247
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

31

• Limpony

47

• emredeler

38

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Engin ben merakımdan soruyorum, belki ilerde niyetlenirim diye, şimdilik öyle bişi yok, olursa sensiz gitmem merak etme...:)

Ben bu kadar benzın parası vermenize gercekten uzuluyorum.. Tamam çok paranız olabılır :D lpg den ettıgınız tasarrufla fakır sevındırın  mesala :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende yazıyorum 450 ykr :D bugünden sonra ciddi ciddi lpgyi düşünmeye başladım :D

Bence senın dusunmen bıle cok buyuk hata hemen taktır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

performans konusunda biraz çekiniyorum yoksa taktırcam abi :)

Şehir içinde ne kadar gereklı performans kı LPG ıle kullanırken gaza acımadan basma sansın fazla yanı ben oyle yapıyorum en azından :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şehir içinde ne kadar gereklı performans kı LPG ıle kullanırken gaza acımadan basma sansın fazla yanı ben oyle yapıyorum en azından :D

şehir dışında nasıl performansı yani 180 e kadar rahat çıkıomu abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

şehir dışında nasıl performansı yani 180 e kadar rahat çıkıomu abi :)

Otobanda 180 gordum Lpg ıle ama benzıj ıle Lpg arası 5 km/saat fark olur tam gazda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar atiker tavsıye edermısınız

Cıııık kesinlikle tavsiye etmem.Ben Voltron taktırmıştım illallah dedirtti söktürdüm kurtuldum. :) İtalyan markaları(Zavoli,Tartarini,Lovato ve tabiki Hollanda markası Prins) bu alanda en iyileri.Yerli markalarda ecu(beyin) problemi sürekli tekrarlayan bir sorun bilginiz olsun. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cıııık kesinlikle tavsiye etmem.Ben Voltron taktırmıştım illallah dedirtti söktürdüm kurtuldum. :) İtalyan markaları(Zavoli,Tartarini,Lovato ve tabiki Hollanda markası Prins) bu alanda en iyileri.Yerli markalarda ecu(beyin) problemi sürekli tekrarlayan bir sorun bilginiz olsun. :)

Altına ımza atarım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Sektöre hızlı bir giriş yaptım ve hemen hemen bütün markaları inceleme fırsatım oldu. Hiç ismi duyulmamış markalar en az sorun ve en geniş servis ağına sahipken en iyi diye bildiğimiz markanın Konya'da yerli üretim yaptığını ve birçok markada çok sayıda distribütör bulunduğunu, her distribütörün servislerinin ayrı olduğunu öğrendim. Size tavsiyem

* Seçeceğiniz ürün mutlaka İtalyan veya Hollanda markası olsun.

* Distribütörü tek, servis ağı geniş olsun.

* Enjektör açma-kapama zamanını benzindeki değere eşdeğer olan markaları seçin. (Çoğu Lpg servisi bilmez ama araştırın. Benzinli araçlarda 1.3-1.5 ms arasındadır.)

* Enjektöre kadar 3 farklı filtre olmasına rağmen enjektörler zamanla kirlenmektedir ve yaklaşık 300euro masraf açabilmektedir. Enjektör temizliği yapılabilen veya rail sistem yerine tek tek enjektör kullanan markaları tercih etmek uzun vadede daha da tasarruflu olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sektöre hızlı bir giriş yaptım ve hemen hemen bütün markaları inceleme fırsatım oldu. Hiç ismi duyulmamış markalar en az sorun ve en geniş servis ağına sahipken en iyi diye bildiğimiz markanın Konya'da yerli üretim yaptığını ve birçok markada çok sayıda distribütör bulunduğunu, her distribütörün servislerinin ayrı olduğunu öğrendim. Size tavsiyem

* Seçeceğiniz ürün mutlaka İtalyan veya Hollanda markası olsun.

* Distribütörü tek, servis ağı geniş olsun.

* Enjektör açma-kapama zamanını benzindeki değere eşdeğer olan markaları seçin. (Çoğu Lpg servisi bilmez ama araştırın. Benzinli araçlarda 1.3-1.5 ms arasındadır.)

* Enjektöre kadar 3 farklı filtre olmasına rağmen enjektörler zamanla kirlenmektedir ve yaklaşık 300euro masraf açabilmektedir. Enjektör temizliği yapılabilen veya rail sistem yerine tek tek enjektör kullanan markaları tercih etmek uzun vadede daha da tasarruflu olacaktır.

Bravo emrecim hep böyle ol :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turbo araçlara da lpg takılıyormuş :) Geçen hafta 2 tane Subaru Forester, 1 Impreza STI ve Porsche Cayenne Turbo'ya takılırken gördüm :D Sadece regülatör ve gaz valfinin turbo açılınca ihtiyacı karşılayacak özellikte olması yeterli oluyormuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Turbo araçlara da lpg takılıyormuş :) Geçen hafta 2 tane Subaru Forester, 1 Impreza STI ve Porsche Cayenne Turbo'ya takılırken gördüm :D Sadece regülatör ve gaz valfinin turbo açılınca ihtiyacı karşılayacak özellikte olması yeterli oluyormuş :)

saçmalık ya benzini batıyosa binme o araca alırken verdiğin para batmıyo ama benzinden kaçıyosun valla saçmalık çok kızıyorum ben bu adamlara
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce Teleflex Gfi firmasından bir beyle LPG konusunda görüştüm, firmalarının Hollanda merkezli olduğunu ve firmanın Mazda modellerine kesinlikle montaj yapmamalarını söylediğini,çünkü siboplarının magnezyum olduğundan ve 30 000 Km'den sonra kum gibi eridiğinden bahsetti.Bence gayet mantıklı,adam tamam ben sizin aracınıza LPG'yi takarım 2000 YTL'nizi alırım ama kesinlikle başınız ağrır,buda bize yakışmaz falan dedi.Yani 3 kuruş kar edeceğiz derken sermayeyi kediye yüklemeyelim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...