Jump to content

96 Model Otomatik Lantisime LPG ?

STEWARD26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 55
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Kado

4

• ugur89

7

• STEWARD26

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arkadaşlar peki bu atiker nasıl tavsiye edermisiniz ?  1200 ytl 4 silindir. 

forum anasayfasından bi "atiker" diye arat istiyorsan.. daha önce bikac yerde adı gecmisti, vardır o konu hakkında yorumlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya abiler sistem süper

performansta eksiksiz ve hatasız çalışıyor

yalnız araba benzinde 50 ytl lik benzinle 150 km yol gidiyordu

şimdi 20 ytl lik gazla 80 km gidiyor sizca bir anormallik yokmu??????????

fakat araç benzindekinden daha iyi fırlıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bugün fabrikaya arabayla gittim geldim. ortalama hızım sabah giderken 120km. akşam dönüşte ise ara hızlanmaları çok yapıp vitesle çok oyanayarak ortalama yine 120-130 civarı hız yaptım. sabah 20 milyonluk benzin aldım ve 80km. yol yaptım o benzinle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün fabrikaya arabayla gittim geldim. ortalama hızım sabah giderken 120km. akşam dönüşte ise ara hızlanmaları çok yapıp vitesle çok oyanayarak ortalama yine 120-130 civarı hız yaptım. sabah 20 milyonluk benzin aldım ve 80km. yol yaptım o benzinle :D

vay beee ben acaba o değerleri görebilecekmiyim :D;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abicim benim araba full enjeksiyonlu ama sirali sistem yok maalesef.. ilk isim biraz kendimi toparlayip sirali atmak olacak ama su an bile 25 YTL LPG ile 150 km goruyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar selamlar bende 97 lantis var atiker takılı. pek memnun değilim. Çünkü lpg bitmeden bitme alarmı verebiliyor ve gazda giderken benzin azalıyor gibi görünüyor. Bu saydıklarımın çeşitli sebepleri olabilir diye düşünüyorum.

1_ Montaj hatası

2_ Atiker başarısızlığı

3_ Arabanın bakımsızlığı

yukarıda anlattığım sorunlardan bahsettiğim arkadaşlarım yerli malı aldığım için beni suçladılar gerçekten bilemiyorum.

Bu arada geçenlerde atikeri takan ustanın yanına gittim dedim böyle böyle gaz bitmeden alarm veriyor falan... Ustam kaputu açtı bişeleri usb ile laptop una bağladı bişeler kurcaladı felan  yok abim bişey dedi blmyorum sorun bizim arabada da olabilir ama ben şahsen arabamın otogaz kondisyonundan memnun değilim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...