Jump to content

LPG Fiyatı, Genel Konular

bülenterguvan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 172
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• M.E.G

14

• emredeler

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

%10 Zam açıklandı. Aracımı alalı 1 ay oluyor. 1 ay içerisinde LGP ye 2 kere zam yapıldı. Milangazı litresi 1.66 dan, Aygaz Euro LPG + 'ı litresi 1.87 den alıyordum. Şimdi Milangaz 1.98 TL Aygaz 2.21 TL.

Bu zamlardan kim sorumlu? Neden devamlı zam geliyor? Bundan tam 1 yıl 11 ay önce gazı litresi 1.30 TL den alıyordum.

Zaten aracım Benzinde 35 kr yakıyor. Bu zamdan sonra LPG de 30 kr kesin yakacak. Bence LPG nin hiçbir anlamı kalmadı. %15 zam aldım diye sevinirken, farkettim ki zamı ben almamışım...  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ohoo siz gene iyi alıyormuşsunuz ben aracımı satmadan önce hep 2 liradan alıyordum agustosda aldım en son lpg yi, hayırlısı olsun diyelim tabi zammı gene aldıgın gibi arabaya yansıtıcaksın.. :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün itibariyle Adana'da 2.29 :S

Sezer abi benzin almaya başla o zaman benim aracım oldugu dönemde hesapladıgıma göre lpg 2.20TL olursa benzinle aynı yakıyordu (lpg litre olarak benzine göre fazla harcar) sende durum nedir bilmem tabi enjeksiyonlu motor var ama hemen hemen eşdeğerdir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sezer abi benzin almaya başla o zaman benim aracım oldugu dönemde hesapladıgıma göre lpg 2.20TL olursa benzinle aynı yakıyordu (lpg litre olarak benzine göre fazla harcar) sende durum nedir bilmem tabi enjeksiyonlu motor var ama hemen hemen eşdeğerdir

İbrahim benim BG 220 fln yakıyordu en son sattığımda.. Bu 180 yakıyor daha güçlü daha hacimli daha ağır olmasına rağmen.. Benzini 20 liralık alsam ışığı söndürüyor sadece,ibre kalkmıyor :D Ama 20 liralık LPG ile en az 100-110 km gidiyorum ş.içinde. Efendi kullanırsan 120 yi görüyor..

LPG 3 Lirayı bulana kadar benzini düşünmem bi halta yaramaz yani..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

mahalle baskısı... hatta forum baskısı oluşuyor yahu :D

Evet evet , neyseki  Başbakanım ve kurmayları bu gidişe bir dur diyor yavaş yavaş. Hepsi 4 TL'de eşitlenecek :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbrahim benim BG 220 fln yakıyordu en son sattığımda.. Bu 180 yakıyor daha güçlü daha hacimli daha ağır olmasına rağmen.. Benzini 20 liralık alsam ışığı söndürüyor sadece,ibre kalkmıyor :D Ama 20 liralık LPG ile en az 100-110 km gidiyorum ş.içinde. Efendi kullanırsan 120 yi görüyor..

LPG 3 Lirayı bulana kadar benzini düşünmem bi halta yaramaz yani..

evet ben bg de 20krş yaktırıyodum her türlü ani hızlanma fren el freni vs vs dahil, 20 liralık gazla efendi kullanımda 126km gördüm fazlasına çıkamadım, bir dönem benzinde kullandım haftada 1 gün benzinde kullanıp kalan günler gaz kullandım böylece motoru kuru yakıta boğmadım motorumdan da verim aldım (sadece gaz kullansaydım 20TL ile 90km görüyor) yani tabiki eleştiremem ama dediğim gibi lpg fiyatı 2.20 ye gelince benzinle aynı değerde yakıyordu benim eski guzu :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elazığ'da 97 Oktan benzini Shell 4,01'e satıyor. Yuhh artıkk..

naptın yunus.doğuda daha ucuz olması lazım aslında. :krrsz:  ben 4 sene önce hakkari'de benzinin lt.sini 65 krş. olduğunu gördüm :D  tabi kaçaktı sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar böyle oldukça ortalıkta corvetteler,v8 ler,4.0 lar 3.2 ler hatta min. 2.0 lar daha da artıyor ne hikmetse... Evin önündeki caddeden 2.0 dan aşağı hacimli araba geçmez oldu.. Burda bi terslik var ama neyse..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar böyle oldukça ortalıkta corvetteler,v8 ler,4.0 lar 3.2 ler hatta min. 2.0 lar daha da artıyor ne hikmetse... Evin önündeki caddeden 2.0 dan aşağı hacimli araba geçmez oldu.. Burda bi terslik var ama neyse..

Çiftçiler sanırım bu sene iyi gelir elde etti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3  aracımın yakıtından şikayet ederken gittim  brc lpg taktırdım yok  kardeşim bu  ülkede lpg  furyası da son bulmak üzere  dedim  ve  en son çare gittim 2800 tl ye honda today 50 aldım  evet yakıtıdan  ağladığım için bir  motor aldım 49  cc  çok da şirin boyumada göre 16 tl ye depo fulleniyo bununla  yapılan km  190 ila 210 km  arası evet şaka gbi ama gerçek araç  garajda yatıyo  müşteri  çıkarsa yaza  doğru  satıcam çil çil  orjinal sedefli kırmızı 44000 km de  dynamıc paket  trıptronıc full  bi  araç  yatsın  zararı yok  ben aracımı buldum nısana  kadar idare ederm artık  gerçi  bu senede  kışın geleceği yok ya bugün 24  dereceydi  motorla 44  km  gezmişim  şehir içi daha bi  insan ne ister

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...