Jump to content

Mazda3 30.000 bakımı

Alperen 3
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 58
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• M.E.G

6

• keremtucan

8

• honuuu

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Turkuaz'ın ismini bu aralar fazlaca duydum. Sanırım yerel olarak iyi çalışıyor ki yerel gazetelerde bir hayli ismi geçiyor. Umarım oradan katılımcılar olur da karşılıklı bilgi paylaşabiliriz.

Ayrıca ne demek, bunun için varız burada :)

İzmir'de ki bayiler imp için 42000 tl civarı bi fiyat verirken, Denizli Turkuaz 40000 tl'ye bıraktığı için bende gidip aracı oradan almıştım, müşteriye karşı tutumları sadece fiyat olarak değil insan ilişkileri olarak da çok iyiydi, saolsun İsmail bey yardımcı olmuştu pek çok konuda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir'de ki bayiler imp için 42000 tl civarı bi fiyat verirken, Denizli Turkuaz 40000 tl'ye bıraktığı için bende gidip aracı oradan almıştım, müşteriye karşı tutumları sadece fiyat olarak değil insan ilişkileri olarak da çok iyiydi, saolsun İsmail bey yardımcı olmuştu pek çok konuda :)

40.000 TL lik fiatı , İmpressive otomatik içinmi aldınız yoksa manuel vites içinmi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mesajların mt almayı düşünüyorum yazıyordu sanki sonradan fikri değiştimi hatırlamıyorum :)

o fiyata otomatiği bırakmazlar.manueldir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

240 tl civari tutar dediler, kitapcikta yazanlari yapacaklar sadece.

20000 bakiminda volcarda bujileri degistirmemislerdi (nedeni bilmiyorum, sordugumda; biz araci bilgisyara bagliyoruz orada ne cikarsa onlari degistiriyoruz demislerdi... Yersen...)

Bujileri de sordum 4 u 26 tl dediler yanlis hatirlamiyorsam, muhtemlen onlarida degistirtcem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış değil Onur o civarda fiyatı.

2. bakımda 20000 km yi doldurmadıysan henüz değiştirmemiş olabilirler.  benimde öyle 3. bakımda değişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış değil Onur o civarda fiyatı.

2. bakımda 20000 km yi doldurmadıysan henüz değiştirmemiş olabilirler.  benimde öyle 3. bakımda değişti.

Fiyat doğruymuş bugün öğrendim, ama km konusundan durum farklı ben 20000 bakımına gitmiştim 12 aya değil, yani km'yi doldurmuştum çoktan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada bugün bakıma gittim sağolsun Yeni'de ki arkadaşlar çok ilgililer çok samimiler. Yukarıdaki mesajıma devam edecek şekilde yazayım; arabayı bıraktıktan sonra 30000 bakımı ve buji değişimi istediğimi söyledim toplamda 260 tl gibi bir fatura bekleyerek ayrıldım.

Neyse arabayı almak için tekrar geldiğimde 360 tl fatura çıktı, bende tabi doğal olarak fatura detayını sordum düzenleyen arkadaşa. (Not: bakım öncesi fiyat konuştuğum arkadaş (Turan veya Faruk beydi galiba) sağ yanımda, faturayı düzenleyen arkadaş sol yanımda) O da fatura detayını okurken bujileri söyledi tanesi 20 küsür lira, dördü şu kadar dedi... Sağımdaki arkdaşa sordum durumu; onlarda kendi aralarından ya burda böylemi yazıyo şöylemi yazıyo felan derken, fiyat veren arkadaş kusura bakmayın ben yanlış fiyat vermişim dedi. Bende fazla üstelemedim iyi bari dedim, faturanın geri kalanını da daha fazla kurcalamadım (bujiler bu kadar pahalıya gelince fatura da yaklaşık bu civara geliyor diye düşünerekten)

Nitekim yoda giderken faturaya birdaha bakayım dedim ve farkettim ki bujilerin tenesi 5-6 lira 4 tanesi 20 küsür ediyor. Ben mi yanlış algılıyorum diye düşündüm ve bujiler hariç faturayı topladım, kdv hariç 300 küsür lira ama bana telefonda verilen tutar 240 tl'ydi.

Servisteki arkadaşlarla görüşmek konuşmak için cepten hemen aradım ve durumu anlattım. onlarda faturanın kopyasını incelediler ve işçilik bedelinin yanlışlıkla 40000km bakımı işçilik bedeli işlendiğini söylediler. Buyurun gelin problemi çözelim dediler, gelemeyeceğimi söyleyince, bir sonraki bakımda 100TL indirim yapalım öyleyse dediler.

Sözlerine itimat edip o kadar yolu geri dönmedim ve alacağım 100 TL için herhangi bir yazılı belge vs talep etmedim ama umarım 10000 km sonra faturada ki yanlışlık gibi bir unutkanlıkla karşılaşmam... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bu kaçıncı kez oluyor bilmiyorum ne olacak bu mazda servislerinin hali.İşini iyi yapan servis bir elin beş parmağını geçmeyecek düzeye geldi.Size çıkan faturayı hıç mi kontrol etmez servis danışmanı iyi düşünerek söylüyorum tabi bunu.Tabiki gönlümden geçen her zamanki gibi müşteri ne koparsam kardır anlayışı.

İnanırmısınız iyice soğdum servislerden 30 bin bakımınında servise gitmemeyi bile düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bu kaçıncı kez oluyor bilmiyorum ne olacak bu mazda servislerinin hali.İşini iyi yapan servis bir elin beş parmağını geçmeyecek düzeye geldi.Size çıkan faturayı hıç mi kontrol etmez servis danışmanı iyi düşünerek söylüyorum tabi bunu.Tabiki gönlümden geçen her zamanki gibi müşteri ne koparsam kardır anlayışı.

İnanırmısınız iyice soğdum servislerden 30 bin bakımınında servise gitmemeyi bile düşünüyorum..

40000 bakımından sonra karar vereceğim bende bakalım... Alacağımı unutmazlarsa devam, unuturlarsa veya başka bir aksaklık yaşarsam Dündar ustanın kapısını çalarım. Paramızla rezil oluyoruz, iyi niyette bir yere kadar, bunlarla uğraşmak zorunda değilim...  :nea:

Böyle şeyleri sıcağı sıcağına çözmek daha iyidir. Umarım unutmazlar verdikleri sözü. Fatura detayınıda burda paylaşırsanız karşılaştırmış oluruz.

Bende gidip sıcağı sıcağına çözmek istiyordum ama maalesef zaman olarak müsait değildim böyle bir geri dönüşe mecbur kaldım... Umarım unutmazlar....  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40000 bakımından sonra karar vereceğim bende bakalım... Alacağımı unutmazlarsa devam, unuturlarsa veya başka bir aksaklık yaşarsam Dündar ustanın kapısını çalarım. Paramızla rezil oluyoruz, iyi niyette bir yere kadar, bunlarla uğraşmak zorunda değilim...  :nea:

İyi niyeti çoktan aştı servislerin bu tutumu biz faturaları kurcalamassak seslerini bile çıkarmazlar.

Biz içimiz rahat etsin aracımıza iyi bakılsın,garantimiz devam etsin diye gidiyoruz yetkli servise .Ama sen bu hizmeti yüzüne gözüne bulaştırırsan ben niye geleyim ki sana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

arkadaşlar birşey soracagım bu şanzuman yagını ve filtresini kaç bin km de degiştiriyorlar.Çünkü benim bir arkadaş 5000 km de kaza yaptı aracı baya bayide kaldı o yüzden şanzuman yagını değiştirdiler bide filtresini ama ben 30000 km yaptım ne yag nede filtre degişti anlamadım giti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağ konusunda yılda en fazla 10.000 km yapan biri olarak Mobil1 5W/30 kullanıyorum ve yılda bir kez değiştiriyorum. 6 ayda özelliğini yitirir mi gerçekten yağ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağ konusunda yılda en fazla 10.000 km yapan biri olarak Mobil1 5W/30 kullanıyorum ve yılda bir kez değiştiriyorum. 6 ayda özelliğini yitirir mi gerçekten yağ?

Yağın üzerinde yazar herhalde kullanım ömrü diye, en iyisi oraya bakmak lazım.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...