Jump to content

Mazda3 10 - 17 Kasım 2008 fiyat aksiyonu

EBRU DAĞLI
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest beg4mercy

onun araba 1,4 toyotaya geçiliyo olm ona göre :D ama yerine göre RX8.lere nal toplatıyo :)

Bülent abi dogrumu bu :D:D:D

hazır indirim haftasındayken benim pedere aldıralım bi yeni 3 , eskisini versin banada kurtulayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Selman

6

• emredeler

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

hazır indirim haftasındayken benim pedere aldıralım bi yeni 3 , eskisini versin banada kurtulayım :D

bülent söylüyorsa doğrudur artık neresinden anlıyorsa :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz sabret yeni kasa çıkınca alırsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebru Hanım otomatik bi touring almak istiyorum desem, bizimkini kaça sayarsınız? 2007 model, 10.000 de, iyi kötü extraları olan bi düz vites, biliyorsunuz zaten...:) Kapalı garaj arabası bu arada, yata yata büyüyor, çiziği bilem yok...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebru Hanım otomatik bi touring almak istiyorum desem, bizimkini kaça sayarsınız? 2007 model, 10.000 de, iyi kötü extraları olan bi düz vites, biliyorsunuz zaten...:) Kapalı garaj arabası bu arada, yata yata büyüyor, çiziği bilem yok...:D

Selamlar; arabayı biliyorum ama yinede buyrun bir kahvemizi için arabaya ekspertiz yapalım daha doğru fiyat verelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayrola abi içkiyle ne alakası var ? bu arada hala başlamadım içkiye ama kaçırdığım yada yazdığım mesajda yanlış anlaşılan bir yer mi oldu?

Düzeltmişsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu fiyatları bi de gazete ya da tv'de bangır bangır bağırsalar daha bi etkili olacak.. dağ dağa küsmüş, dağın hbaeri  yok gibi bişey bu.. araçların fiyatları indi, ama müşterinin haberi yok.. bu işin pazarlama-basın kısmı eksik kalıyor maalesef, sonra da satışçıya kalıyor suç :( pazarlamanın biraz hareketlenmesi lazım.. yazsınlar 30.000den başlayan fiyatlar diye..

ama bu sefer de bizim için kötü olcak.. benim arabayı ilk görenler, "ne kadar bu araba, 60.000, 70.000 mi?" diye soruyorlardı.. hey gidi günler hey :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabi bu ikinci el fiyatlarınada bi yansıma yaptı .. 2007 makyajlı kasa hb dynamic a/t 9.000 kmde 28.750ytl...hatasız..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sahsuvaroglunun kampanyasından sonra olan fiyatlar bunlar bu kadarda mezarcı olmayın kardesim .. :D temmuzda 33 tü hatırlatiim isterseniz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu dynamıcler 33 e kadar dusmus delı gıbı mazda 3 satıyomus su an araba yetıstıremıyolarmıs duyduguma gore ıstanbulda falan ızmıtte de farklı deıl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...