Jump to content

Mazda3 10 - 17 Kasım 2008 fiyat aksiyonu

EBRU DAĞLI
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mezarci olan biz degiliz, piyasa :D . Kim ister elindeki arabanin degeri bir anda bu kadar dussun

valla ya zoruma gıdıyo resmen o kadar para verdık sımdı yok pahasına satılıyo :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Selman

6

• emredeler

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

coğu kişi sıfır aldığı için edeceği zararı çok düşenmez, düşünmemelide zaten.. bide benim gibi 3-4 ay içinde 7-8bin zarar etseydın (arabanın 3te bir fiyatı) görürdüm ben seni :)

evet senın kıde kotuymus be kadır abı gecmıs olsn

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eger kriz derinlesmezse yilbasindan sonra normallesmesi lazim fiyatlarin. tabii birde kasa degisimi olacagi icin fiyatlarin biraz dusuk seyretmesi beklenebilir

kesın kasa degısımınden bıraz da dusuk elındekı stokları bıtırmeye calısıyolar rx-8 de ole olmustu hatırlasanıza hatta cok yakın zaman kadar 69 mu neydı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi hatırlarsan sizin balkonda arabayı satacağımı söylediğim günden 1 gün sonra Opel benim arabayı satacağım fiyata sıfırını vermeye başlamıştı :D :D Arabayı aldıktan 1 yıl sonra satacağım rakam 10bin yetele aşağısı olunca satmaktan vazgeçtim :D Yani iyi anlıyorum sizi :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya hakkatten Emre seninki de tam bahtsız bedevi işi oldu :( Yanlız Kadir senin iyi hesap yapman lazımdı ki 2009.da kasa değiştireceği belliydi bunların e kasa değişince de elde kalan eski kasaların fiyatlarının düşeceği de bellidir ki 2. ellerin düşeceği de kesindir o zaman...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24'e talibi varken 25'e satarım diye havalara girersem birkaç gün sonrasında Opel sıfırını 24'e vermeye başlar tabii :sopa: Halen 24.970 liste fiyatı olan 1 yaşındaki 12bin km.deki arabayı 29'a almışken neden satayım :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi hatırlarsan sizin balkonda arabayı satacağımı söylediğim günden 1 gün sonra Opel benim arabayı satacağım fiyata sıfırını vermeye başlamıştı :D :D Arabayı aldıktan 1 yıl sonra satacağım rakam 10bin yetele aşağısı olunca satmaktan vazgeçtim :D Yani iyi anlıyorum sizi :D :D

Zaten her halukarda senin arabayı 1 senede satman mantıklı değildi. Bak Opel seni yanlış yoldan çevirdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bankalar şemsiyeleri çekmişler yağmurlu gidiyor havalar diye, o kadar güvenme....:D

yok be abi iş bankasında kredi notum 10 üzerinden 11. 2001 yılından beri sürekli kredi borcum var kendilerine :D biri bitip de diğerini başlatmazsam arıyorlar hemen nerde kaldın diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok be abi iş bankasında kredi notum 10 üzerinden 11. 2001 yılından beri sürekli kredi borcum var kendilerine :D biri bitip de diğerini başlatmazsam arıyorlar hemen nerde kaldın diye :D

severler öyle müşteriyi, asıl kötü müşteri onlar için kredisini zamanında ödeyip onlara para kazandırmayan müşteridir :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni brosurde Mazda 3 icin base-touring-active-sport-active plus diye 5 kategori var.

touringlerde TCS/DSC -otomatik klima gibi ozellikler yok gibi duruyor. simdi kataloga bakınca sok oldum gece gece :(

acaba bu ozellikler yeni gelecek modellerde mi gecerli?2009 da gelecekler icin yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

severler öyle müşteriyi, asıl kötü müşteri onlar için kredisini zamanında ödeyip onlara para kazandırmayan müşteridir :D :D

sen yanlış anladın galiba. taksitleri hiç aksatmadan gününde ödeyip vadesi dolduğunda hemen yeni kredi çekenlerdenim ben ;):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne bileyim. brosure bakayım dedim gece gece.kafam da basmadı

daha arabayı da almadık :D alalım da hayırlısıyla...

Açsaydın telefon izah ederdim :D O saatte daha Selim ile tepişiyorduk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...