Jump to content

Triger Değişimi (1999)

Guest Osmanlı1299
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest Osmanlı1299

O0 haklısın abi ama şenbayrak küçük bir kuruluş değil hani siteye el atıp güncellenmesin bölgeden haberler bölümü dahi güncel . güncel derken ben sadece fiyat kısmını diyorum güncel diye. zaten senden öğrenmiştim daha önce artık yetkili servis değilller diye. haklısın bende anlamış değilim ama görüldüğü üzere halen yetkili servis görünüyor sitelerinde.

bi de şu var yetkili olmaması hiç sorun değil benim için. aracım 10 yaşında :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Merhaba,

Ben yeni bir üyeyim. İlk arabam oarak 99 model bir Astina aldım(3.23F).

Araç 94 bin küsürde fakat bu günlderde araç rölantideyken öndeki kayıştan ciki ciki diye ince bir ses geliyor.

Eğer bu triger kayışı değişimi haberiyse; bana önereceğiniz bir şey var mı?

Nerde yaptırayım, nelere dikkat etmeliyim. Bu arada İstanbul'da oturuyorum.

Bir de bir arkadaşım bu arabanın diğer mazda'lar gibi seri olmadığını söylemişti, acaba bunun da trigerle ilgisi olabilir mi?

Yardım ederseniz çok sevinirim, daha acemiyim, her türlü bilgiye ihtiyacım var...

Çok teşekkürler,

Sevgiler,

Uğur Yılmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

100.000 de trigger kayışı değişir. daha doğrusu o km. de ağır bir bakımı var. 212 alanındaysanız Esenler'de bir arkadaşımız var Adem Ekinci, özel Mazda servisi. 216 alanındaysanız Bostancı sanayi sitesinde Taber Usta - İkiler Mazda özel servisi var. Araba 1.5 olduğu için serilik olarak neyle kıyaslandığı önemli. 1.8 lantisle veya 915kg ağırlığındaki eski 323 1.6 ile kıyaslanıyorsa evet biraz daha ağır kalabilir ama o kadar da hantal olmaması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçenlerde adem usta iyi bir astina rektefiye + modifiye etti sağlam bilgiler var şuan. görmek istersen yardımcı olacaktır :) 0212 568 69 45

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

geçenlerde adem usta iyi bir astina rektefiye + modifiye etti sağlam bilgiler var şuan. görmek istersen yardımcı olacaktır :) 0212 568 69 45

Karafatma'yı mı? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

çok teşekkürler,

bu bilgiler çok işime yarayacak.

arabayı kadıköy natilius'un arkasındaki demtaş adında özel bir servise götürdüm. bir arkadaşımın yakını yönlendirdi.

yağ değişimi+buji değişimi+hava+yağ filtreleri değişimi ile triger değişimi için 450 ytl fiyat istediler.

Bana uygun gibi geldi. Aracı da yeni aldığımdan ve uzun yola gideceğimden trigeri değişmek istiyordum(içim rahat etsin).

şimdi aracı açıp, kontrol edip son fiyatı söyleyecekler.

Acaba kazıklandım mı?

selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

triger seti kaç km de değişir dostlar??

yağ kaçağı var birazcık tam olarak kesmek için keçeyi değiştirelim dedi usta.

trigerin değişip değişmediğini sordu usta , malesef bilmiyorum değişim yapıldı mı yapılmadımı. 93 binde aldım şimdi 105 bin oldu.

ustanın acenta dediği yere gittik birlikte yanlış hatırlamıyorsam GMB diye bi marka var dedi, japon grubuna bundan takıyorlarmış. nasıl bi markadır bu ?? kayış ve bilyalı olan parçaya 95 lira dediler

Valla 60.000 de değiştirmek lazım... Şakası yok bu işin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...