Jump to content

Pedal Seti

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

14

• NeBiAnd

6

• emredeler

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Sen yapmadıysan o hayatta yapmaz :D

ya benim zamanım olmuyo,Okan ustaya bırakıp aracı haftalarca gidebiliyo döndüğünde hazır buluyo
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boyattıktan sonra tamı tamına 3 kere yıkattım, rica edicem iftira atayalım :D

Mavi arabayı yıkatmıyordun, beyaz arabayı niye yıkatıyorsun bu kriz ortamında ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri toplantıya leş gibi gittikten sonra utandım yıkattım.

Diğer ikisi de 3 haftadır bi iş için Hilton'un otoparkına bırakıyorum, otoparkta yıkamacı var, onlara veriyorum yıkıyolar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri toplantıya leş gibi gittikten sonra utandım yıkattım.

Diğer ikisi de 3 haftadır bi iş için Hilton'un otoparkına bırakıyorum, otoparkta yıkamacı var, onlara veriyorum yıkıyolar...

Patron olmak ayrı birşey tabii :D Benim Vavi daha Hilton'un kendisini görmedi :D değil otoparkı, yıkamacısı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Patron olmak ayrı birşey tabii :D Benim Vavi daha Hilton'un kendisini görmedi :D değil otoparkı, yıkamacısı :D

dedeman karşısı kaldırım kenarı gördü vaviyle benim vor vazda :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Partonlukla alakası yok yaw, iki tane otopark var orda, biri sıkış tepiş 100 yıllık bina içi 15 arabalık otopark tüm gün 5 YTL, Hilton'un otoparkı 1-4 saat 5, 7 saate kadar 7 YTL., 12 saate kadar da 10 YTL. E 12 saat kalmıyorum sonuçta, max 2 milyon fazladan verip adam gibi güvenlikli yere park ediyorum. Üstelik gideceğim yere de daha yakın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmeyenlere not: İzmir'de park ucuz, Alsancak'ta ve Kordon'da yol kenarı 3.5 YTL, alışveriş merkezleri halen beleş, otel otoparkları da yukarıda yazdığım gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...