Jump to content

1999 323 İçin Yükseklik Ayarlı Ön Farlar.

Guest mustafa.smmm
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa.smmm

Dün aracımın kullanma klavuzunu inceler iken bir şey farkettim. bazı modellerinde ön far yükseklik ayarı ile bilgiler vardı. sanırım Türkiye ye gelen modellerinde yok. bu sistemi takmaya kalsak(orjinal olarak ve far ayar düğmesi dahil.) kaç liraya mal olur. Nereden getirtebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim aracım 2001 model 323 glx bende bu özellik var ama hic işime yaramadı.bence taktırmadan yada masraf yapmadan işine ne kadar yarar ve bu masrafa degermi diye düşünün isterseniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Benim 323 2001 model,Far yükseklik ayarı var.Ama bende 1 kere meraktan oynadım çokda işime yaramadı.Bencede boşuna masraf yapmayın.Bende sis far yok,orjinalini servise sordum düğme kitiyle beraber 600'e malolur dediler okadar olmasada aşağı yukarı bir değer olur sanırım far yükseklik ayarıda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa.smmm

Evet pahalı birşey olduğu kesin.

benm eski 626 aracımda da vardı. aslında çokta işe yaramıyordu.

arkaya çok yük atınca gerekli sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

far yükseklik ayarı keyfe keder kulanılacak bir özellik değildir arkadaşlar,eğer aracınızda epey bir yük varsa  far yükseklik ayarı işinizi o zaman görür,aracın arkasına yük konursa doğal olarak arka taraf alçalacak ön yükselecek buda farlarınızın yukarıya  doğru göstermesini sağlayacak işte burda far yükseklik ayarı dewreye girecek aydınlatmayı uygun şekilde siz kendiniz ayarlayacaksınız!!yüksüz kullanımda böyle bir özellik olmasada olur.saygılar!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

bayağı bir zaman geçmiş konunun üstünden ama yinede söyleyim. bursada alko otomotivde haziranda görmüştüm ayarlı 323 hb farı. çiftine 350 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. satılmadıysa hala oraya bakabilirsiniz. bu sitede arif konuk arkadaş satıyor. (soyadı yanlış olmuşsa kusura bakmayın.) ama yinede pek gerekli bişey değil. sadece far, sacı ve plastikleri satılıyordu o fiyata. daha içeri takılacak düğmesi tesisatı işçiliği derken taktırmamak için iyi bi neden oluşturuyor. ama farı her haklukarda değiştirecekseniz ve alacaksanız biraz daha eklenebilir. ama sağlam farı bu kadar masraf edip değiştirmeyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...