Jump to content

İşte Yeni Mazda3 Hatchback (HB)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• MuRDoC_111

12

• emredeler

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu arada bir de önemli olan arabanın ne kadar ağır olacağı. Mazda2 deki performans birazda aracın hafifletilmesinden geliyor. Eğer ağırlığında bir azaltma yapabilirlerse 105 olarak yerinde kalsa bile fark edebilir.

Bir de dizel motorun gücünü de merak ediyorum ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dizelde güçlü olması lazım 120 civarı bence.Benzinli de o civarda olması gerek yoksa yazıktır. Yani bu kadar senede sadece kasa üzerinde çalışmışlarsa bıraksınlar bu işi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

canlı görmeden yorum yapmak istemiyorum ama peeeh diyorum ancak..

1- sideskirts niye yok hem hb hem sedanda..

2- malesef hb'te de arka kapıdaki camda ayrı bir frame var..

3- stoplar şu çakma subaru hb'ler gibi olmuş

4- 2006 hb yi legend ilan edebiliriz..üzerine bir facelift bir de kasa geldi ama hala en güzeli o

Abicim tercümesini vermedin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sedanın arkası kesinlikle daha güzel olmuş..aynı mazda 6 gibi.. ama bu resmen seat çakması bişey olmuş.. iç dizaynı ben de beğendim.. yalnız direksiyonun üzeri çok kalabalık yahu.. zaten buraya da öle kalabalık gelmez ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada görülen direksiyonda navigasyon, cruise control ve bluetooth özellikleri var. Muhtemelen Türkiyeye navigasyon ve cruise control gelmez Mazda3 te.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Sende iyi dilek kutusu oldun başımıza :D

Hayırlısı olur inşallah. :D

körle takılan şaşı kalkarmış :D

bekleyip göreceğiz ama genel düşünceye ben de katılıyorum. sanki kasa yenilemek değil de hard makyaj yapılmış gibi duruyor. 105hp lik motor performansıyla ilgili yorum yapamıyorum çünkü bugüne kadar hiç 3 kullanmadım. hatta rx8, 6 ve 2 de kullanmadım. kağıt üzerindeki değerlere bakacak olursak da emsal modellerle arasında en iyi performansı veren model olduğu aşikar. yeni kasada aynı motor aynı ağırlığı koruyabildilerse bile yeterli olabilir. ya da DIN ve SAE normunun kaygan zeminini kullanabilirler satış stratejisi olarak ama o zaman da Honda, Reno veya Tofaş'dan farkı kalmaz benim gözümde (ek bilgi: Subaru bile bu oyunu yapıyor).

Asıl önemli olan (bence) cam tavan, yağmur sileceği, otomatik yanan farlar, stop ettikten sonra bir müddet daha yanıp sonra sönen farlar v.s. gibi çok da önemli olmayan ama sıradan müşteriyi cezbedecek incik boncuk donanımları da listelerine almaları.

Diğer yandan şahsım açısından değerlendirecek olursak, isterse amuda kalkabilen ve hatta amuda kalkıp halay çekebilen ve hatta hatta halay çekerken dikiz aynasındaki mendili sallayabilen :tey: model bile çıkartsa benim için farketmez. Neticede alıp kullanamayacağım bir araba olduğu için çok da umrumda değil ne getirmiş ne getirmemiş kısmı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

HB ve sedan her ikisininde arkasına ve iç dizayna bişe demiyorum hatta hoşumada gitti ama önden kötü hatta berbat  :)

budur mücahit abi... arkana geçtim bile haberin olsun... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üretimden sonra görmek lazım. Hatırlarsanız Mazda6 nın lansmandaki görüntüsü ile satışa sunulan arasında fark vardı.

Eğer ön tamponu düzeltmezlerse pek kısa süre sonra bir service pack çıkartırlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ciddi ciddi merak ediyorum neden Nav. ekranlı model gelmez, neden yav..valla hani ağzınla kuş tutsa almam bu modeli..bu kadar kesin konuşuyorum..Burak bir sorabilirmisin bu konuyu..eğer guzuyu değiştirme planlarıma bakarsam şu anda mazda ikinci sırada  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sedanın arkası kesinlikle daha güzel olmuş..aynı mazda 6 gibi.. ama bu resmen seat çakması bişey olmuş.. iç dizaynı ben de beğendim.. yalnız direksiyonun üzeri çok kalabalık yahu.. zaten buraya da öle kalabalık gelmez ama :)

önden 308 midir nedir o, içi de civic bence :) özelliklede direksiyon falan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...