Jump to content

İşte Yeni Mazda3 Hatchback (HB)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• MuRDoC_111

12

• emredeler

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

sonunda benim kafada birini buldum :D

fark şu yalnız sen alamadıgına kötü diyosun bu arkadaş aldıgınada alamadıgınada iyi diyip parçalıyor kendini :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fark şu yalnız sen alamadıgına kötü diyosun bu arkadaş aldıgınada alamadıgınada iyi diyip parçalıyor kendini :D

Olsun biz onu böyle de seviyoruz ve özledik :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu arkadasın sonunu iyi görmedim o zaman :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana bişey olmaz :) Benim mantığım şudur; beğenip de almak istediğim bişey olursa çok uçuk rakamlar olmadığı sürece şartları sonuna kadar zorlarım ve özellikle param yoksa daha rahat alırım çünkü olanı harcaması üzer ama nakit yoksa öyle de yok böyle de yok der bütçe açığını büyütürüm hiç düşünmeden :D Borç yiğidin kamçısıdır derler ya; yiğitlik tartışmaya açıktır ama ödenmemiş borcum yok çok şükür :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana bişey olmaz :) Benim mantığım şudur; beğenip de almak istediğim bişey olursa çok uçuk rakamlar olmadığı sürece şartları sonuna kadar zorlarım ve özellikle param yoksa daha rahat alırım çünkü olanı harcaması üzer ama nakit yoksa öyle de yok böyle de yok der bütçe açığını büyütürüm hiç düşünmeden :D Borç yiğidin kamçısıdır derler ya; yiğitlik tartışmaya açıktır ama ödenmemiş borcum yok çok şükür :D

Mantık güzel :D  forex piyasalarına girmeyi düşünsene sen :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mantık güzel :D  forex piyasalarına girmeyi düşünsene sen :D :D

Ben Etiler piyasasında takılıyorum hocam :geyik: Piyasa da gayet iyi yani :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

ayrıca gövdeye de ince bişeyle bağlı gibi yani gerçekten su haznesi, yakıt deposu kapağı gibi bir şey...

ancak o arabada yakıt depo kapağı da var sağda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...