Jump to content

İşte Yeni Mazda3 Hatchback (HB)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• MuRDoC_111

12

• emredeler

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

O zaman kapağı açmak için yardımcı düğme olabilir anahtarı çevirmek yerine düğme koymuş olabilirler ama yaptılarsa neden hepsinde yok. Bunun için paket mi satın almak gerekli v.s. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç biraz genişlemiş mi ? Bir de bagaja yapılan o ek bölme hoş olmuş :) Sedan da da varmıdır acaba o bölme ?

vardır abi.. şu andaki 3lerde de var o..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resimlerin taşındığı forumda o düğmenin ne olduğu yazıyor  8:):clap:

Anahtarsız biniş-çalıştırma sistemi varsa arabada,  o düğme işe yarıyor. Onun vericisi cebinde iken (yani oraya yakında iken) bu düğmeye basarsan depo kapağı açılıyor.

anahtarlı sistemlerde zaten içerden açma düğmesi var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

arabaya fazla harcama yapmasaydım imkanlar dahilinde muhakkak almaya çalısırdım.. çok beğendim.. özelliklede içi mazda6 klasındaydı.. henüz kullanmadığım için performansı hakkında birşey söyleyemeyeceğim yalnız çok hoşuma gitti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka stop üzerinde bulunan düğmeden bizim araçta da var. Ayrıca ön kapıların kollarında da bu tuştan var. Aracın anahtarı yok sadece anahtarlık var. Anahtarlıkta verici var. O tuşlar aracın kapılarını kilitlemeye veya açmaya yarıyor. Tabi anahtarlığın kapıya 1,5metre alan içinde olması gerekiyor. Ayrıca anahtarlıktan da kapılar açılıp kilitlenebiliyor. Olay şu. Anahtarlığı cebinize koyuyorsunuz ve birdaha kullanmaya ihtiyacınız olmuyor. Aracın yanına gidiyorsunuz tuşla kapıyı açıyorsunuz biniyorsunuz içerden de start tuşuna basıp çalıştırıyorsunuz. İnerkende aynı tuşla stop edip iniyorsunuz kapı üzerindeki tuşla da kapıyı kilitleyip uzaklaşıyorsunuz. Anahtarlıkla hiçbir işiniz olmuyor cebinizde sadece. İnanılmaz rahatlık. Özellikle elleriniz doluyken. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bugün bizim mahallede gördüm bir tane siyah HB. Alır almaz jantları da değiştirmiş. Eğer misafir değilse bugün yarın kart tacizi yaparım :D

Misafir aracı değilmiş, bu sabah da gördüm :) Yarın kesin kart tacizinde bulunacağım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Asımda bir kart varmış, yeni mazda3 e takarız diyorduk abi çok güzel bi hb gördüm ona bıraktım kartı dedi :D İstanbulda kaldı benim kartlarda, kartsız kaldık şimdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen gün bir guzuya ben de koymayı düşündüm,havalimanında...tam eyleme geçeceğim sırada bir ayu geldi

guzunun yanına :D vazgeçtim,guzuyada üzüldüm :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...