Jump to content

İşte Yeni Mazda3 Hatchback (HB)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 142
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• MuRDoC_111

12

• emredeler

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

canlı görmeden yorum yapmak istemiyorum ama peeeh diyorum ancak..

1- sideskirts niye yok hem hb hem sedanda..

2- malesef hb'te de arka kapıdaki camda ayrı bir frame var..

3- stoplar şu çakma subaru hb'ler gibi olmuş

4- 2006 hb yi legend ilan edebiliriz..üzerine bir facelift bir de kasa geldi ama hala en güzeli o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkası biraz Seat Leon devşirmesi olmuş ama güzel. İçi de bence güzel. Mazda Türkiye o zamana kadar biraz belini doğrultabilirse navigasyonlu versiyon gelebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arkası biraz Seat Leon devşirmesi olmuş ama güzel. İçi de bence güzel. Mazda Türkiye o zamana kadar biraz belini doğrultabilirse navigasyonlu versiyon gelebilir.

navigasyon getirmices diolardı, gelmesse o ekranda ne görünecek ya da ekran olacakmı acep orada
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yine 105 gelirse ayıptır hiç mi geliştiremediler 5 yılda...

diger markalarda 105 likler en azından 115 hp oldu ( misal  opel)  en az 115 olmalı yoksa ayıp deil hayvanlıktır yaptıkları :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

diger markalarda 105 likler en azından 115 hp oldu ( misal  opel)  en az 115 olmalı yoksa ayıp deil hayvanlıktır yaptıkları :D :D

ben ağzımı bozmak istemedim bülent abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beygirde fazla oynama olmaz. burada teknoloji ile kazandıklarını beygür gücüne değil, yakıt ekonomisine veriyorlar diye tahmin ediyorum. Dertleri beygir gücü olsa farklı şeyler yapılırdı, açık hava filtresi bile ortalama 2-3hp lik bir çözüm. Demek ki dertleri başka. Yakıt ve Euro normları geliyor ilk aklıma. Ha BMW mühendisleri farklı kulvar :D 2.0 dieselden 175HP çıkarıyorlar, üstelik çok az yakıt tüketimi ile ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İLK FOTOĞRAFLAR/MAZDA 3 HATCHBACK

25.11.2008

Geçtiğimiz günlerde kamuflajlı fotoğraflarını yayınladığımız yeni Mazda 3 Hatchback’in ilk fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz

Nissan’ın Chicago ve Detroit’te yaptığı atağa karşılık vermeye hazırlanan bir diğer Japon üretici Mazda bunun ilk sinyallerini L.A Show’da tanıtımını yaptığı Mazda 3 Sedan ile vermişti. Mazda 3 Aralık’ta başlayacak Bolonya Motor Show’da da aynı modelin sedan versiyonu ile gövde gösterisi yapacak.

Dört kapılı kompakt sedan Mazda 3 ile ilgili ilk gelen bilgiler ilki yeni motor seçeneğii ile ilgili. Artık güncel modeldeki 156 HP 2.3 litre motor yeni modelde yer almayacak, onun yerine 167 HP’lik yeni 2.5 lt 4 silindirli görev yapacak. Mazda 3’ün Amerika’daki en düşük hacimli üyesi ise 148 HP’lik 2.0 lt’lik motor olacak. Aracın Avrupa’da çok daha küçük hacimli motor seçeneklerine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Japon üretici aynı zamanda 0.29 sürtünme katsayısı ile Mazda 3 Sedan’ın sınıfında lider olacağını da duyurdu. Müzik sisteminin de kontrol edildiği çok fonksiyonlu gösterge, yol bilgisayarı ve navigasyon sistemi, kendi kendine seviye ayarı yapabilen Bi-Xenon farlar gibi birçok yenilik de 2010 Mazda 3 Sedan’da yer bulacak.

arabam.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beygirde fazla oynama olmaz. burada teknoloji ile kazandıklarını beygür gücüne değil, yakıt ekonomisine veriyorlar diye tahmin ediyorum. Dertleri beygir gücü olsa farklı şeyler yapılırdı, açık hava filtresi bile ortalama 2-3hp lik bir çözüm. Demek ki dertleri başka. Yakıt ve Euro normları geliyor ilk aklıma. Ha BMW mühendisleri farklı kulvar :D 2.0 dieselden 175HP çıkarıyorlar, üstelik çok az yakıt tüketimi ile ;D

bizde zaten beygiri artırsınlar yakıt artsın demioz uygar :D mesela focusun 100 bg ve 115 beygirleri var 115 lik daha az yakıo hem daha hızlı neden çünkiiii geliştirmişler motoru :D Mazda da bişeyler yapması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasa değişiminden çok makyaj giib olmuş kağı biçimleri bile aynı

İçi gerçekten çok güzel olmuş ama göstergelerin olduğu bölüm hoşuma gitmedi 3 e yakışmaz diye düşünüyorum ya da ben cıvıc ın göstergelerine çok alıştım  :)

yeni kasa sedanın bagajı şimdiki kasaya göre daha büyük olursa süper olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor gücünü düşük tutup ultra ekonomik araçlar mı üretiyor Mazda? Hayır :D Güçsüz motorlara sahip değil tabii ki ama neden 15-20 beygir daha fazla olmasın? Elbette bir bildikleri vardır fakat şu anda özellikle Vw'de görüyoruz ki düşük silindir hacmi-düşük yakıt tüketimiyle yüksek güç elde edilebiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedanı beğenmemiştim, buda pek güzel olmamış bence, önden bakınca kocaman gülen bi surat var. Eski kasanın o sert havası kalmamış sanki  ???

Yaa bide arka kapının o parçalı yapısı bütün büyüyü bozuyor bence, 98 sedanlardaki gibi tek parça cam yapsalar daha iyi olurdu. 8:)

Standart ve opsiyonel sunulacak donanım nasıl olacak bakalım ?  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yakından görmek farklı oluyor tabii ya. Biz sayın uyumsuz'la yeni Accord'u yolda gördüğümüzde "bu ne lannnn" demiştik :D

hakkaten deli duruyordu alette :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...