Jump to content

1. Nesil Mazda3 CD Sıkışması ve Check CD Sorunu

Guest Exclusive
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Cd kalınlığının 1.5 mm bulmadığını düşünürsek ben yine o ihtimali vermiyorum.Ancak cd diin üstüne sticker tarzı şeyleri yapıştırır sak belki teyp'e zarar veririz.Birde bağzı uyduruk malların kalitesi çok düşük.Isınma veya bekeme esnasında hafif yamulmalar yaşıyor.Belki teyp'e zarar o yüzden gelmişdir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

konuyu hortlatmış olacağım ama bizim yeni aldığımız 2007 mazda 3 aynı sorun var araç ilk geldiğinde bir cd hazırlayıp biraz dinledim herşey normaldi ancak bir süre sonra ses kesildi check cd demeye başladı yaklaşık 1 haftadır böyle hangi cdyi taksam check cd diyor sonra çıkarıyor cd yi bu konuda fikri olan varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal mi değil mi? Eğer orjinal dersen sorun tozlardan kaynaklanıyormuş.

göz temizleme cd'leri ile uğraşmayın.. serviste cd changer kısmını çıkarıp 2 dakikada temizleyip yerine takıyorlar.. bu problemin sebebi içeri giren tozlar işte.. eğer anadolu yakasındaysanız koşuyolu merserde halil usta 5 dakikada halleder..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal mi değil mi? Eğer orjinal dersen sorun tozlardan kaynaklanıyormuş.

bunu bir deyelim bakalım umarım düzelir sonucu yazarım buraya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

2005 Dynamic Sedan Mazda3 ün cd changeri çalışmıyor kimsede anlamıyor bana yardımcı olabilecek bir elektronikci tanıyan varmı

içine cd almıyor mekanik kilitlenmiş diyorlar anlamıyor yani hiç kimse,serviste çok pahalı diyorlar ne yapacağımı şaşırdım açıkcası

iyi bir tamirci bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum gören ısız bir yolda aracın arıza yapmış zannedecek. :nea: bence bu konuyla ilgili daha fazla başlık açma her tarafa yazmışsın bu saatde kimsenin bir cevap yazmaması normal konuyla alakalı arkadaşlar online olunca sorununa yardımcı olacaklardır. geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisler bu sistemleri söküp yetkili servisine gönderiyor. Sonuçta servisin çok yaptığı birşey yok.

Yapılabilecek şeyler ;

1. Servise yaptırmak

2. Söküp yetkili servisine yaptırmak

3. Söküp normal bir elektronikçiye yaptırmak ki bu riskli

4. Tamire vereceğiniz parayı XCarLink tarzı bir cihaza harcayıp USB de MP3 dinlemek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki de bozuk. Zaten MP3 çalmamasına tav oluyordum. Paraya kıyabilsem Navili, TV'li bir şey taktıracağım ama 2000 TL çok fazla. Normal bir MP3 Player takmak istiyorum, bu kez de yol bilgisayarı değerlerini gösteren teybin üst tarafındaki ekran ne olacak. Şaştım kaldım...

Sanırım en iyisi 2. el çalışan bir Mazda 3 CD çalar alıp, USB girişi taktırmak. ( Gerçi o da yaklaşı 900 TL olacak...)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebay sitesine baktım 72 dolara buldum bir tane 10 gün sonra abim gelecek almanyadan ona aldırmayı düşünüyorum, tek korkum 2. el olduğu için onunda bozuk çıkma ihtimali

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
SalihÇakmakçı

Carling için ebay.de'de 48 EU fiyat vermişler. Aslında Almanyadaki bir akraba aracılığı ile getirtmek daha mantıklı duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi günler arkadaşım benimde cd changer arızalanmıştı ben cıkmasıyla değiştirdim. ama sana bu konuda yardımcı olacak kişi ankarada ersin elektronik tel 03123353724 03123354332 03123368139

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ben aracım da böyle bir arıza yaşadıkdan sonra uzman oldum. 2004 model mazda3 lerde cd changer bağlantısı farklı 2005 ve üzeri araçlarda bağlantısı farklı çıkmaları bulunmaktadır. çıkma alırken aracın modeline göre araştırınız ayrıca yurt dışından alınan özelikle ebay dan getirtilen cd changerlarda amerikan sistem olduğundan sadece radyo frekanslarını tek sayılarda frekansı bulunan radyo kanllarını dinleyebiliyorsunuz ayrıca yol bilgisayarıda olmayan modelleride var. ben aracıma böyle bir çıkma cd changer taktırdım yol bilgisayarı blgilerini alamıyorum ve radyo kanallarını tek sayılarda frekansı bulunan radyoları dinliyorum bu iki özellik haricinde diğer özellikleri çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...