Jump to content

1. Nesil Mazda3 CD Sıkışması ve Check CD Sorunu

Guest Exclusive
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Carlink için aslında bir başlıkta toplanıp toptan getirtsek daha iyi olur herhalde. Benim kayınbirader var Almanyada ama anlamazki bu işlerden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Walla bence de Carlink için toplanabiliriz organize olup. 100 Euro ve üzeri fiyat çekiyor Xcarlink firması. 250 TL'ye mal oluyor. Almanyadaki adam 49 euro + 8.5 Euro ödemiş DMC markası için. Bilgileri paylaşıp organize olabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

aracımın 6 lı cd changer ile ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Aracımın kaporta aksamında olan bir sorun için özel bir servise götürmüştüm orada 15 gün süren bir tamirat sonrası cd changerimin çalışmadığını gördüm sadece radyosu çalışıyor fakat cd tuşuna bastığım zaman hiç bir hareketlilik olmuyor.load tuşu da işe yaramıyor eject tuşuda cd yi çıkarmıyor ne yapacağımı bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.Bu arada aracım 2004 mazda 3 dynamic.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aldığım tek ders bundan ne olursa olsun aracımı hiç bir tanıdık ustaya götürmeyeceğim.şimdi onlara gidip sizden önce sağlamdı sizden bozuk aldım diyememde  >:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tuğrul gündoğan

mazda 3 cd çalarıma cd sıkıştı çıkarmıyo cheek cd yazıyo ne yapmam lazım çıkarmanın bir yolu varmıdır acil cevap bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
tuğrul gündoğan

ben bu sorunu hallettim oto elktrikcide söktürdüm cd sıkışmış tam oturmadan diğer cdyi vermiştim sökmek basitmiş bilseydim kendim sökerdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende cd´yi sıkıştırdım ama bulunduğum yer itibariyle sanayi pek güven vermiyor. Oto elektrikçiye gidip gitmeme konusunda kararsızım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu sorunu hallettim oto elktrikcide söktürdüm cd sıkışmış tam oturmadan diğer cdyi vermiştim sökmek basitmiş bilseydim kendim sökerdim

Eğer eliniz yatkınsa kendiniz de yapabilirsiniz tabii ama risk almamak en iyisi :)

nasıl sökülüyor acaba bir anlatsanız, belki ben de halledebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fazla zorlamadan bir şansımı denemek isterim. Olmadı işinin ehli bir oto elektrikçiye gidecem, o da bulabilirsem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu mudur ? budur! geçmiş olsun :)

Tebrik ederim :)

Teşekkür ederim.

yaklaşık 20 dakika sürdü cd kurtarma operasyonu. Ama şöyle bir durum var cd çıkartmıyor cd changer, 4 tane cd var uzun bir süre onlarla takılacaz artık :) Artık sökmeyi öğrendim, Çok sıkılırsam söker çıkartırım cd´leri heralde :)

Bitlis için yetkili servis başvurusunda bulunmayı düşünüyorum ne dersiniz Mazda kabul eder mi acaba :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

benimde başıma geldi malesef, tamda servise gitmeyi düşüniyodum foruma bi bakaim dedim. teşekürler arkadaşlar paylaşım için çok işime yaradı ,1 cd maliyetine halletim problemi :) şimdi cdinin yenisi basalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Aynı hata bende de oluyordu,  gidip şansımı deneyeceğim. Bakalım çıkartabilecek miyim..

Farklı bir başlık açmak istemedim, acaba ön koltuğun altında elektrik soketleri var mı sizlerde de ?

Kablolar nerelere bağlanıyor, neyle ilgili anlayamadım. Acaba kabin içine ekstra aydınlatma yapabilmek için oradan elektrik alabilir miyim ?

Yine ilave etmek istediğim bir şey var; Geçen gün yakıt ışığı yandıktan sonra yaklaşık 15 km kadar sonra araba durdu.

Önce başka bir arıza mı oldu diye düşündük, sonra bir bidon mazot ilave ettik ve gösterge çeyreğe kadar yükseldi. Ama sonra yine çalıştıramadık.

Sonra motor üzerindeki filtrenin olduğu yerden motora giden mavi ve kırmızı hortumlardan ağızla havayı çekince çalıştırabildik.

Sonra depoyu fulleyince gösterge  fazladan iki çizgi olacak kadar daha maksimumu geçti. Aynı zamanda panelde sürekli silecek ışığı yanıyor. Bunun basit bir ayarı var mıdır acaba ? Yoksa da bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar geçen gün yolda giderken hafif bir kasisten geçtikten sonra cd çalar çalmayı kesti şimdi cd modunda hiç bir şey yapmıyor ; yazı çıkmıyor, cd yi vermiyor öyle bomboş durup kapanıyor. ama fm modunda radyo çalıyor. nasıl düzelticez bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar geçen gün yolda giderken hafif bir kasisten geçtikten sonra cd çalar çalmayı kesti şimdi cd modunda hiç bir şey yapmıyor ; yazı çıkmıyor, cd yi vermiyor öyle bomboş durup kapanıyor. ama fm modunda radyo çalıyor. nasıl düzelticez bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. :-[

Cihazın komple elektriğini kesebiliyorsanız bir nevi sıfırlama yapmış olursunuz... İlk aklıma gelen çözüm bu...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...