Jump to content

1. Nesil Mazda3 CD Sıkışması ve Check CD Sorunu

Guest Exclusive
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Koltuk altındaki kabloyu da ben söyliyim; hava yastığının kabloları.

Çok teşekkür ederim. Öyle koltuk altında açıkta görünce sonradan mı eklenmiş diye düşünmüştüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2ci kez CD takıldı ve bu kez 1 dişlide sıyırdı , cd çalarım iptal oldu. sanırım mazdada bu problem epeybi sık raslanıyor. radioya kaldık napalım çıkma cd çalarada 650 tl vericek deilim heralde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun ben aslında mazda da pek sık rastlamıyorum o kadar mazda 3 geldi elime iki tanesinin cd çalarında problem vardı . Bende 2009 model touring e ait cd changer var mp3 çalabiliyor. 650 verme çıkmalara ben 450 ye veririm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 6lı cd çaların komple iç mekanizmasını 220 gibi bir rakama yurt dışından almıştım 4 günde gelmişti.

nettenmi yoksa birisimi alıverdi? eyğer netshopingse siteyi verebilirmisiniz banda? tşk
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar CD changer CD okumuyor, CD yi alıyor error CD yazıp dışa atıyor. Oto elektrikçilere sordum incelemeden CD lens değişecek 250 TL ye patlar dediler. Önerileriniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Player - changer arizalari disinda bazi okunamayan cd ler icin bir tavsiyem var. Cd nizi ozellikle direkt windows altindan 3. parti bir yazilim olmaksizin yaziyorsaniz mutlaka " yazdiktan sonra cd yi kapat/sonlandir" sekmesini isaretleyin ve uzun omurlu olmasi icin normal kalinlikta kalte cd kullanin.Cd yi tozlu iken player a sokmayin. Sahsen Mazda 3 ve cx5 de direkt windows dan "cd yi sonlandir/kapat" deyip yazmama ragmen okutamadim. İllaki Nero ve benzeri yazilimlar ile kaydediyorum. isin gercegi artik cd yazmakla ugrasmak yerine hem direksiyon hem de uzaktan kumandali Radio tuner mp3 player aldim onu kullaniyorum.Neticede usb flash diskim her zaman yanimda ve cd ye yazmak yerine kopyala yapistir yapmak daha kolay.Hem de birkac albumu 700 Mb a sigdirmak yerine 8Gb lik usb flash diske atmak daha isime geliyor. Radyo tuner i 49 TL ye almistim Teknosa'dan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm.cd çalışmıyordu radyo dinliyorduk şimdi onuda kaybettik..çalarken tık diye bi ses geliyor ve gidiyor..tamirciye verdim ama adamda sıkıldı galiba kaldır at diyor.bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı.sorunun çöüzümü hakkında tşklr...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm.cd çalışmıyordu radyo dinliyorduk şimdi onuda kaybettik..çalarken tık diye bi ses geliyor ve gidiyor..tamirciye verdim ama adamda sıkıldı galiba kaldır at diyor.bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı.sorunun çöüzümü hakkında tşklr...

aslında cd changer ve radio çok basit sökülebiliyor, bilmem denedinizmi belkide basit bir bağlantı problemi vardır. yada arkadaşın tavsiye ettiği gibi başka bir tamirciye göster, ayrıca 250 tl biraz fazla tamiri için(bence). kolay gelsin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sökmez olurmuyum söktüm arkadaş...yalnız kafama takılan bişey var.cep telefonu ile konuştğum zaman  çalışmıyor...bugun ceple konuştum yine gittii..acaba etkiliyormu ki cep telefonu???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

problemi hallettim, sıkışan cd´yi çıkarttım.

Cd çaları yerinden çıkarttıktan sonra nasıl bir işlem yapabiliyoruz?

Yardımını rica edicem lütfen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu cd çalar meselesini ayrıntılı olarak yardım almak isterim. Konu biraz eski ama yardımlarınıza  ihtiyaçım var. Sıkışan cd leri nasıl cıkartıyoruz? cd caları sökmekte mesele yok ama daha sonraki işlem hakkında hiç bir bilgim yok malesef  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorum nedir tam olarak çıkarma tuşuna basıyorsunuz mekanizmadan ses geliyor ancak çıkarmıyor mu?

Aynen hocam dııtt-dıtt diye saçma bi sesden sonra cd'yi çıkarmıyor. Check yapmaya calısıyor sürekli... Hiç böle bir sorun olmamıştı daha önce.Cd sıkıştımı yoksa içinde herhangi bir parça mı kırıldı hiç bilmiyorum. Konsolu sökmeyi biliyorum ama cd çaları yerinden çıkarttıktan sonra nasıl bir işlem yapılması gerektiğini hakkında bir fikrim yok.

Şimdiden Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 kez sıkıştı bende CD 3 cüde CD çalarım çöp oldu, sıkışan CDyi görene kadar ne varsa önünde sök derim ve asla zorlama tornavida gibi şeylerle, benim yaptığım hatayı yapma. şu an CD çalar arıyom çıkma uygun fiyata bulursam alıcam ve ya mp3 çalar cihaz takılıyor o daha ucuza mal oluyor belki ondan takarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 kez sıkıştı bende CD 3 cüde CD çalarım çöp oldu, sıkışan CDyi görene kadar ne varsa önünde sök derim ve asla zorlama tornavida gibi şeylerle, benim yaptığım hatayı yapma. şu an CD çalar arıyom çıkma uygun fiyata bulursam alıcam ve ya mp3 çalar cihaz takılıyor o daha ucuza mal oluyor belki ondan takarım.

Abicim benim gözüm pek yemedi aslında sökme işlemini. Eğer bayramdan sonra servis veya işin ehli olan birisi yapabilirim diyosa ona götürcem. mp3 cihazda olabilir ama aux girişi daha bi mantıklı gibi gelmeye basladı artık bana. Gitmişken onuda taktırmayı düşünüyorum. Zorla cd olayına son verdirecekler (:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu cd çalar olayını çözmek için bu işlerden nam salmış birisini buldum :)

Gerçekten komik gelebilir ama adamın konsola 3 defa hafif yumruk vurmasıyla cd'ler yerinden çıkmaya başladı ;D Yanlız 6j cd'den 2 tanesi kırık bir şekilde çıktı ve çok şasırdık..

Umarım bu sorun tekrarlanmaz bir daha  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bazen cd´yi  tek bir darbede çıkartıyorum. Bunu da Diyarbakır Öcal servisinde bir ustadan öğrenmiştim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bazen cd´yi  tek bir darbede çıkartıyorum. Bunu da Diyarbakır Öcal servisinde bir ustadan öğrenmiştim :)

İlginç uygulamalar  :) Ama aux girişi bağlatmaktan yanayım artık. Cd olayı bitti artık neredeyse. Forumda araştırdım başaralı bir aux girişi uygulaması yaptıran göremedim. Ama kafaya taktım bir kere  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Hocam 2006 model dynamic mazda 3 ümün içinde 3-4 tane cd var ve ne cd ler çıkıyor ne de cd takılabiliyor. Nasıl halledebilirim? Cd çaları sökmeden nereye vurmayı deneyim? Ayrıca ben de Diyarbakırdayım servise mi götüreyim yapamazsam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...