Jump to content

Beyaz gostergeler

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Makyajlıların gece iç mekan görünümünü görmedim ama, bildiğim kadarıyla sadece gösterge panelini beyaz yapmışlar. Orta konsol aydınlatmasında felan bir değişiklik yok sanırım. Bence bir değişiklik yapılıyorsa bu arabanın diğer bölümleri ile de uyumlu olmalı.. Kadranlar beyaz, konsol kırmızı nasıl duruyor gece bilmiyorum. Ama sitenin yegane makyajlı kullanıcısı Bülent Hocam bu konuda bizi aydınlatır umarım.

bu güzel soruyu sordugunuz için öncelikle tesekkür ederim :2funny:

şimdi durum şöyle arac beyaz zemin gösterge üzerinde kırmızı rakamlar yanıyor (gündüz böyle görünüyor) yani gösterge deişirse bu görüntü elde edilebilir fakat göstergelerin önünde beyaz zemine dogru mor (para dedektörlerindeki gibi) ısık yayan ledler var gündüz ısıktan farkedilmiyor beyaz üstüne kırmızı kadran oluyor ama hava kararınca kadranda beyaz kalmıyor mor üzerine kırmızı oluyor eger o ledlerinde baglantısı yapılabiliyorsa makyajlılar gibi olur ama arkadaş sadece beyaz istiosa bu detayla ugrasmasına bile gerek yok O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu güzel soruyu sordugunuz için öncelikle tesekkür ederim :2funny:

şimdi durum şöyle arac beyaz zemin gösterge üzerinde kırmızı rakamlar yanıyor (gündüz böyle görünüyor) yani gösterge deişirse bu görüntü elde edilebilir fakat göstergelerin önünde beyaz zemine dogru mor (para dedektörlerindeki gibi) ısık yayan ledler var gündüz ısıktan farkedilmiyor beyaz üstüne kırmızı kadran oluyor ama hava kararınca kadranda beyaz kalmıyor mor üzerine kırmızı oluyor eger o ledlerinde baglantısı yapılabiliyorsa makyajlılar gibi olur ama arkadaş sadece beyaz istiosa bu detayla ugrasmasına bile gerek yok O0

kısacası şöle oluyor yani ;)_ekledim bu resmi ama eklerken bi yerden gözüm ısırdı bunları, kimin ki acaba :(_ :D:tey:

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bencede kırmızılar daha güzel alınma sakın bülent abi senin içinde sadece sendeki beyaz kadaran çok güzel :)

yok Ahmet ne alınıcam ben beyaz kadranı sevmiyorum o kadar gece görüntüsü çok hoşuma gidiyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol be İrfan tam kıyaslama yapabiliriz  O0

Gece makyajlı,gündüz makyajsız güzel

Aynı fikirdeyim ben de, yalnız o fotolarda bizimkinin gösterge ışıkları en kısıkta, makyajlının en sonda kanımca...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı fikirdeyim ben de, yalnız o fotolarda bizimkinin gösterge ışıkları en kısıkta, makyajlının en sonda kanımca...

Ona bende dikkat ettim ama galiba fotonun pikselinden demiştim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Erman git mazdaya bana bı ön katran panali verin de al onu tak bu kadar basıt :D ben gecen sene butun iç ısıkları beyaz yapıcaktım ebayden ampul bulmustum faık ustayla yapıcaktım sonra usendım getırtmeye kaldı oyle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...