Jump to content

Yakıt Tüketim Değerleri Hakkında..

Guest eversince
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda3 1.6 Touring Sedan Otomatik almaya karar verdim. Yalnız yakıt durumu bayaa düşündürüyor beni. İstanbul'dayım. Genelde şehir içi trafiğe kalıyorum iş çıkışı.

Manuel ile arasında çok fark oluyor mu acaba?

Otomatik kullanan arkadaşlardan tüketim değerlerini alabilirsem çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karma & devirli kullanıyorum, şu anda 11.0 litre gözüküyo. Nispeten uysal gitsen tahminimce 9 filan olur maksimum. Ben 100 metre ileride kırmızı yanıyo olsa bile gazlıyorum (sesi seviyorum) 50'yle 1. viteste 6000 devirde takılıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi de sitede bolca tartışması geçti bu konunun, aratırsan bulabilirsin.

Diğer konuda genelde kimin otomatik veya manuel olduğunu göremedim değerleri görmeem rağmen o nedenle tekrar sormak istedim. Teşekkürler cevabınız için de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

manuel daha az yakar ben 10.1 yakıyrm su an at benımkı cok yakıyo bu aralar valla su 2 hafta ıcınde 1600-1700 km yol gıttım 4 defa depo fulledım yanı depo basına 400 zor gıdıyrz valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sevgili arkadaşlar ben Levent,daha 2 gün oldu tam hakim olamadım siteye,sizlerden bişey rica edicem; Arabalarımın resimlerini sizin gibi nasıl eklicem acaba galeri bölümüne?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sevgili arkadaşlar ben Levent,daha 2 gün oldu tam hakim olamadım siteye,sizlerden bişey rica edicem; Arabalarımın resimlerini sizin gibi nasıl eklicem acaba galeri bölümüne?

tüm sorularının cevapları (en azından pek çoğu) bu linkte:

http://www.mazdaclubtr.com/forum/ziyaretcilerimiz-ve-yeni-uyelerimiz/sikca-sorulan-sorular-sss-t440.0.html :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...