Jump to content

Mazda E Serisi

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hiçbir ekonomik korku yada çekince benim istediğim güvenli, rahat ve güzel araba almamı engelleyemez. Vasa param alırım yoksa yürürüm. Sırf param yetiyor diye gidipte toros ve kuş serisi alamam. Var mı cebimde 4bin lira gider 89 model 323 alırım ama güvenli arabaya binerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mücahit

8

• mazdamx-5

5

• emredeler

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Evet niye üstüne gidiyorsunuz ki, O eşsiz konforunumu, 4 otomatik camını mı, ABS sini mi, Performansını mı, yoksa o eşsiz mi eşsiz kalorifer tesisatını mı çekemiyorsunuz? Var mı bunların yarısı Mazda'da?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Bugün 710.000 km.de henüz motor yapılmamış ve saat gibi çalışan bir E2200 gördüm  :clap: Görünüşü ve donanımı kötü de olsa sağlamlık açısından diğer markalara özellikle de Hyundai'lere göre çok çok kaliteli bir araç  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

özellikle de Hyundai'lere göre çok çok kaliteli bir araç  O0

katılıyorum , hyundai ye binipte iyi diyen bir tane tanıdıgım kşi yok hepsi şikayetçi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katılıyorum , hyundai ye binipte iyi diyen bir tane tanıdıgım kşi yok hepsi şikayetçi

Benim Starex kamyonetim var 120.000'de motor yapıldı ama hala bi yerlerden arıza veriyor ve kullanılabilir durumda değil. Canıma yetti artık yaptırmıyorum ben de. Isuzu hariç diğer markalar da pek iyi sayılmaz. Daha önce Mıtsubishi ve Kia panelvanlar da alıp kullandım. Kia zaten beş para etmez, Mitsubishi için de 1milyon km. yapar diyorlardı ama 2 panelvanımdan birisi 180binde diğeri 230binde motoru yedi. Kurban olsunlar E2200'e :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e serisininde yeni versiyonu var ama mermerler bu araçları değil hep ucuz olanını getirdiler malesef mazda kendini geliştiriyor fakat mermerlerin sayasinde mazda bu durumda Yeni modellerde kapak çatlatma yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Starex kamyonetim var 120.000'de motor yapıldı ama hala bi yerlerden arıza veriyor ve kullanılabilir durumda değil. Canıma yetti artık yaptırmıyorum ben de. Isuzu hariç diğer markalar da pek iyi sayılmaz. Daha önce Mıtsubishi ve Kia panelvanlar da alıp kullandım. Kia zaten beş para etmez, Mitsubishi için de 1milyon km. yapar diyorlardı ama 2 panelvanımdan birisi 180binde diğeri 230binde motoru yedi. Kurban olsunlar E2200'e :)

ben hyundai yetkili servisinde çalışıyorum  :)

ama ben bile mazdaya biniyorsam aradaki fark bariz bir şekilde belli oluyor  ;)

starexlerde de kapak çatlatma olayı var alacklara ve sahiplerine uyarı olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben hyundai yetkili servisinde çalışıyorum  :)

ama ben bile mazdaya biniyorsam aradaki fark bariz bir şekilde belli oluyor  ;)

starexlerde de kapak çatlatma olayı var alacklara ve sahiplerine uyarı olsun :)

Kanka kelebek diye bi zımbırtı varmış onu çatlatıyor sürekli. Daha yeni motor yapıldı ama 100km bile gitmeden krank kırıldı. Masrafı bitmiyor. 2004 model motoru bozuk kamyonet isteyen varsa satarım uygun fiyata :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kanka kelebek diye bi zımbırtı varmış onu çatlatıyor sürekli. Daha yeni motor yapıldı ama 100km bile gitmeden krank kırıldı. Masrafı bitmiyor. 2004 model motoru bozuk kamyonet isteyen varsa satarım uygun fiyata :D

hangi serviste yapıldı motoru ??
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben tanıdığım hiç  kimseye hyundai önermiyorum  :D  alanda elinden çıkarsın diye uğraşıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bana lazım bi tane Starex.

Ördekle takas yapılabilecek sorunsuz ve masrafsız Starex CDTI varsa değişebilirim ama üste para falan vermem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...