Jump to content

Mazda E Serisi

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Mücahit

8

• mazdamx-5

5

• emredeler

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

2004 Model Starex kamyonet var bende abi ama motor arızası hala giderilemedi, Temmuz'dan beri yatıyor tamircide baştan söyleyeyim. Açıkçası alacağa karşılık vermek işime geliyor çünkü dost işi bi araç değil. O meblağda borçlu olduğum kimse yok, olsa düşünmeden vereceğim aracı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

2004 Model Starex kamyonet var bende abi ama motor arızası hala giderilemedi, Temmuz'dan beri yatıyor tamircide baştan söyleyeyim. Açıkçası alacağa karşılık vermek işime geliyor çünkü dost işi bi araç değil. O meblağda borçlu olduğum kimse yok, olsa düşünmeden vereceğim aracı.

ben zaten kamyonet istemiyorum, öyle olsa Kadir'in babasının arabayı alırdım :D

bana minibüs lazım, malum yaz geldi. haftasonları milleti gezdirmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim peder ilk mazda minibusler trye geldigi zaman almisti bir tane.

Gemide gelirken monte edilenlerden. Araci almaya gittigimizde her yeri balmumu gibi birseyle kapliydi. Yillarca cok kayrimizi cekti araba..

Koyu mavi gibi bir rengi vardi sonradan cikan serilerde ayni ton renk yoktu. Daha cig bir renkti yenileri. Arac iyi gidiyordu az yakiyordu cekisi iyiydi falan ama, fren yoktu fren.Hele ki yuklu degilse durmuyordu. Bir kere yolda birakmisti beni. Sivrihisra yakinlarinda radyator faninin rulmani dagilmis, hem pervane gitmis hem radyatoru delmis. Epey ugrastirmisti, pazar gunu yedek parca bul eskisekirden getirt montajini yap falan. Bir de pahaliydi namussuz :=)

Daha sonra ogrendikki kia'nin  radyator fani aynen olmaktaymis bizim mazdaya. hem de 1/4 fiyatina.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten ticari amaçlı araçları süsleyip püsleyip içine iki deri koltuk bi plazma koyup assolist minibüsü gibi yapan zihniyeti anlamıyorum. Dediğin gibi eşek niyetine kullanacaksın, konfordan ziyade sağlamlığa önem vereceksin ticari araç alırken

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emrecim maalesef katılamıyorum sana :)

O derece güzelleri var ki... :)

Sözüm Vito ve Caravelle için değil abi. Onlar keyif aracı, ben de çok beğeniyorum. Fakat Renault Traffic, Opel Movano, Hyundai Starex gibi araçları aynı kalıba sokmak isteyenler tuhaf geliyor bana :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana lazım bi tane Starex.

Ördekle takas yapılabilecek sorunsuz ve masrafsız Starex CDTI varsa değişebilirim ama üste para falan vermem :)

abi benim tavsiyem starexlere hiç bulaşma hele hele crdi lere hiç mi hiç bulaşma bir haftadadır imanım gevredi bir yerini hallediyorum başka biyeri bozuluyor  O0 uyku düzenim kalmadı valla  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda e2200 serisi gaddar,her işe gelir,mükemmel sağlamlıkta bir arabadır.Tam bir patron dostudur.Hatta babamın bir anısınıda burada sizinle paylaşmak isterim.Babam mazda izmir bayiinde servis müdürü iken bir müşterilerine satmışlar bu aracı.Müşteri ilk kez araç alıyor haliyle heyecanlı.Tabi o zaman orjinalde otomatik cam yokmuş,serviste otomatik cam kiti takılmış ve araç 0 km olarak teslim edilmiş.Araç sahibi aracı almış gitmiş.Aradan 1.5 sene geçmiş servise gelen yok.Bir gün aracın camında bir sorun oluşmuş ve araç sahibi bu sorunu hallettirmek için servise gelmiş.Müşteri babama sorunundan bahsederken babam neden periyodik servislere gelmediğini sormuş.Adam servise mi gelecektik ki demiş,araçta bir problem yokki demiş.Aracın kmsi:50.000.Mazdanın sorunsuzluguna olan güvenim,babamdan bunu dinledikten sonra güvenim sonsuz oldu:).Bizde 2 tane var biri servis arabamız,diğeri dedemde.Dedemdeki E2200 ün çektiğini bir babam bir allah bilir ama 8 sene sonra debriyajı yeni yapıldı daha:DDüşünün dedemin bağırttırarak kullanmasına karşın:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi benim tavsiyem starexlere hiç bulaşma hele hele crdi lere hiç mi hiç bulaşma bir haftadadır imanım gevredi bir yerini hallediyorum başka biyeri bozuluyor   O0 uyku düzenim kalmadı valla  :)

valla problemli olmasını bir kenara koyacak olursak çok rahat geliyor bana o araba. :) ama yine de benimki sırf laf olsun torba dolsun hesabı oldu. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hyundai Starex'in kalitesizliği ve çıkardığı masraflardan bahsediyorum.

anladım ben mazdadan bahsettiğinizi düşündüm pardon:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başımda bi belalı Starex var :D neredeyse 9-10 aydır yatıyor. Panelvan konusunda yeterince tecrüben oldu ve E-2200 ile mukayese bile etmem hiçbir panelvanı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başımda bi belalı Starex var :D neredeyse 9-10 aydır yatıyor. Panelvan konusunda yeterince tecrüben oldu ve E-2200 ile mukayese bile etmem hiçbir panelvanı.

Bilmezmiyim starexleri müşteriyle adamı ters düşürür o araba.Bir yerini yapıyorsun dier yeri bozuluyor.Başımıza geliyor.:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...