Jump to content

Mazda3 TFT LCD Ekran Dvd ve Navigasyon (04-09)

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar sadece üstteki ekranı orjinal mp3 bile calmayan tape'e taktırsak ekranda ne gorebılırz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
M. Soner Yıldırım

Arkadaşlar alttaki ebay linkinde bulduğum alet güzel bir şeye benziyor. Fikirlerinizi alabilirmiyim. Mazda servisinde bu sistemi 2000 tl ye takarız dediler. Alttaki alet ise 1000 tl yi belki bulur. Genelde herkesde olan ya cihaz gelmezse korkusu bende de var bunu aşarsam sizde alet için pozitif yorum yaparsanız alabilirim.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2003-2009-Mazda-3-Car-GPS-Navigation-System-DVD-Player-/270587798792?pt=Car_Audio_Video&hash=item3f004a2508

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar sadece üstteki ekranı orjinal mp3 bile calmayan tape'e taktırsak ekranda ne gorebılırz.

Torpidoya ufak bi dvd player tarzı bişey de yerleştirdiğiniz taktirde ne istiyorsanız onu görürsünüz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım makyajlı. Ön panjurunda metalimsi üst bölme var. Bir de jantlarını görsek :)

cantlar 5 kollu çelik
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

M. Soner Hocam bu navigasyon sistemini E-bay dan bende epey araştırdım....Alerin fiyatı yaklaşık 800 Tl ancak ülkeye girerken 300 Doların üstü maliyet olduğu için vergi belasına takılırsın gümrükte:)),,, bir diğer handikap garanti durumu keza Tr de muhatap bulman zor,,, serviste taktırıken işçiliğide düşerek söylüyorum fazladan verdiğin fiyat aslında bir nevi garanti için ödenen extra fiyattır. Ben aracı eşi yabancı olan birinden aldım ve aldığım kişi Yurt dışı bağlantılı olduğundan Londradan benzer bir fiyata getirtecek oldum... Burdaki garanti durumu beni epey gerdi vazgeçer gibi oldum..Sana tavsiyem benim gibi portable bir navigasyon kullanman,,,Navitech pbx-215f kullanıyorum genel anlamda memnunum, güncelleme yüklemek vs çok kolay,,,250 Tl ye inmiş şimdi:) ben 370 E almıştım,,,  hem bluetooth görüşme şansı, fm transmitter yok dvd seyretme vs bir çok özellik var, çok istiyorsan arka görüş kamerası eki olan bir üst modelide  vardı onu alabilirsin ,,yada daha kolayı navigasyonlu bir telefonla birçok işi bir arada halledebilirsin,, bunlar benimde kendime söylediğim şeyler:)),,,, aracın orjinalinde olmayan bir park sensörü var yeni aracımda ve anlayan elektrikçi bulma konusunda bile zorlanıyorum düşün... bu ülkede yaşıyorsan gerçeklerine uyum sağlaman lazım,,, Karar senin, alır denersen sıkıntı olmazsa bende alırım valla:)) kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Bende işi bilenlerden, büyüklerimden, bilgi ekranının aktif hale gelmesi için yardım rica ediyorum. 2004 Mazda 3 Dynamic

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam olarak nedir durum anlatırsanız bilenler yardımcı olur çünkü onlarca mesaj geçiyor konularda, aracınızdaki durumu ve sorunu her üye aklında tutamaz. Aracınıza multimedia taktırdınız ama bilgi ekranı mı çalışmıyor, yoksa aracınızda multimedia yok orjinal sistem varda mı bilgi ekranı çalışmıyor.. Ancak aracınızın tam olarak durumunu söylerseniz çözüm senaryosu üretilebilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Necvox diye bir marka hemen hemen bütün otomobil markaları için uyumlu cihazlar yapmışlar. Radyo Dvd Navigasyon Tv Bluetooth Usb İpod destekli. Direksiyondan kumandalar aktif destekliyor çalışıyor. piyasada 1200-1700 tl arası değişiyor. Sahibinden Comda satılık ilan var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda kimse yokmu? Kimse ilgilenmiyormu? Birşey sorduk....

Bende işi bilenlerden, büyüklerimden, bilgi ekranının aktif hale gelmesi için yardım rica ediyorum. 2004 Mazda 3 Dynamic

sanırım benimle aynı problemi yaşıyorsun,takdırdığın cihaz büyük ihtimalle 2004 modele uyumlu değil,bazı cihazlarda 2004 uyumlu dese de,ne yazıkki ,güzel ülkeme gelen 2004 dynamiclerin elektrik kablolamaları farklı,işte bu yüzden cihazla tam uyum sağlamıyor.

Mazda 3 2005 sonu modellerden itibaren bu kablo sistemini değiştirdi.mesela aynı cihazdan alınmasına rağmen benim 2004 sorun yaşadı ama uyumsuz Bülo da (2007) sorun yaşanmadı..

şimdi senin sorununa çözüm tavsiyem şu; iyi bir elektrik/elektronikçi bulman.ön göğsün arkasından gelen (hem bilgi ekranına hemde radyo/dvd/nav cihazına) kabloları tek tek ölçüp gerekli ayarlamaları yapmak.bazı kablolar iptal bazılarına ek falan yapılacak..ama dediğim gibi biraz mazdadan anlayan bir usta lazım sana.

şu anda benim 2004 dynamic de hem bilgi ekranı tüm fonksiyonları ile çalışıyor hem de direksiyon üstünden kumanda da sorun yaşamıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

:) dün 16.36 yanıt verilmiş,bugün saat 11.48.. :)

hayır birde hafif azarlanır tarzda mı sorulmuş ne? senin durumunu daha önce yazmamışmıydık zaten konulara yani konular okunsa cevap bulunacak
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet aracım 2004 Model. İlk önce göğüse uyumlu oem cihaz aldım. Fakat 2. gün navigasyon kartını okuyan sd kart okuyucu okumam diye ısrar edince cihazı terk edip, Fly Audio marka cihaz satın aldım. Bilgi ekranı benim için çok önemli. Forumda işin açığı kimseyi azarlama gibi bir durum içine girmedim. Soru sordum cevap alamayınca üzüldüm. Forumu en azından benle ilgili kısımları okudum. Daha önce "yardımcı olurum, bana ulaşın, beraber gidelim" türü cevaplar var forumda. Mazda forumda yeni olabilirim ama daha önceki araçlarım audi ve golf forumlarında bol bol aktifliğim var. Adana'da böyle becerikli bir usta yok. Japonya Kanatech firmasıyla adaptör için iletişime geçtim. Kendilerinin direk satışı olmadığı bana ingiltere ve kıbrıs (güney) bayileri ile iletişime geçmemi söylediler. İngiltere deki satıcı 400 sterlin + kargo isteyince bu işten vazgeçip sizleri sıkıştırmaya (affınızla) karar verdim. Bu işi yapanların adres, telefon ve isimlerini verebilirseniz bir hafta sonu atlayıp istanbul'a geleceğim. Artık sizlerden tek dileğim bu. Şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

istanbul koşuyolu merser de halil usta halleder gelmeden bir bakın internette vardır numaraları konusun en azından halil usta halen çalışıyormu orada onu  ögrenin hatta oradaysa kendisiylede konusup durumu izah edin tamam derse bekleriz istanbula ,siz istanbula kadar gelirseniz mutlaka yardımcı olan çıkar aramızdan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler. İşte istediğim sadece buydu. Pazartesi görüşeceğim, eğer uygun olursa bayramdan sonra hemen istanbul'dayım. Size bilgi veririm. Tekrar teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Olmadı...

Bir hevesle Sahibinden.com sitesinden Mazda-3 (eski kasa) uyumlu can-bus cihaz satın aldım. Ama yine olmadı. Can-bus satan şahıs ustayı aramış, İstanbul servisteki usta tekrar yapabilirmiyim, tesadüf oldu gibi sözler sarfetmiş. Kendisi bu arada can-bus'u ebay'dan almış. Gelene kadar aracı satınca denemeden ben aldım. Şimdi cihaz da elimde kaldı. Ntray marka. Kendi sitesine mesaj attım, bendeki soketle bunu kullanamayacağımı söylediler. Ustaya güvenip gelmek pahalı olacak. Çünkü belkide bakmayacak.

Bu işi halleden forumdaki arkadaşlarımdan tek ricam kendi araçlarındaki kablolama şemasını bana göndermeleri. Tek ümüdim bu kaldı. Belki olur ne dersiniz....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...