Jump to content

Mazda3 TFT LCD Ekran Dvd ve Navigasyon (04-09)

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet..ama Halil aman abi kimseye söyleme dedi.uğraş gerektiren ve doğru düzgün parasal olarak karşılığını alamadıkları bir işlem...

Telefon açıp konuşursa belki anlaşırlar ama belirtmek isterim ki Cumartesi Merser çok kalabalık olabiliyor o sebeple önceden konuşup randevulaşmak şart yoksa sıkıntı olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arık1971

Sanırım bana sahibinden comdan mesaj attınız. Bende sizi bilgilendirmek adına siteye yonlendirmek için mesajlar attım ama sanırım ulaşmıyor... Bu konudan faydalanmanız daha makul zira bende burada yapılanları okudum sadece

Evet bendim, teşekkür ederim ilginize. Zaten buralarda çözüm aradım ama olmayacak sanırım. Vazgeçtim yapacak bişey yok. Herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet..ama Halil aman abi kimseye söyleme dedi.uğraş gerektiren ve doğru düzgün parasal olarak karşılığını alamadıkları bir işlem...

Abi sorun para değil. Sonuç alınacak olduktan sonra istenileni vermek boynumuzun borcu. Ama tesadüf, kimseye söyleme gibi kelimeler olunca insan ister istemez üzülüyor. 1600 tl teybe para verdim 180 tl can-bus ama sonuç sıfır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

merhabalar.bende böle bişey almak istiyorum fakat yaşanan sorunları okuyunca biraz vazgeçer gibi oldum ankarada bunu sorunsuz halledebılceğim ve öncelikle oem ekranlı tape alabilceğim yer varmı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

oyle gibi :) ama cinden getirilmis buyuk iht.

ilanda anlatıldıgı gibiyse fiyat uygun

arabayı degistirmezsem boyle bir sey almam gerek.arkada durmuyor sıpalar :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkada durmaları için koltuk başlarına birşeyler yapman lazım :)

tabi ki

once ana cihazı alalım-onlar kolay

arka kafalık tek basına bi ise yaramaz..bize yine 1500 i bulacak maliyeti :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka ekranlar bağımsız değil yani. Ben onları bağımsız diye düşünüyordum nedense. Bu cihaza monitör bağlanabiliyor mu ?

onları cok arastırmadım ama her cihaza uyumlu gibi ibareler vardı.yani kablosuz falan varsa bi sekilde haberlesirler herhalde.

cihazı alıp arka kafalıklar da patlarsak iyi olmaz :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka ekranlar bağımsız değil yani. Ben onları bağımsız diye düşünüyordum nedense. Bu cihaza monitör bağlanabiliyor mu ?

bagımsız olarak sunlar var;

dvd player a ihtiyac yok dedi adam :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigold-ds-705-kafalikla-beraber-7-inch-lcd-monitor-60986544/detay?source=promotion_topl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koltuk kafalıklarını bu şekilde universal cihazlar ile değiştirince kaza anında boyun zedelenmesini engelleyen koltuk tasarımı iptal oluyor bilginiz olsun.

Sebep dizayn mı, yoksa kafalığın içindeki malzeme değiştiği için mi böyle bir şey oluyor ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizayn diye biliyorum :) Koltuk bir bütün olarak buna göre üretiliyor boyun zedenlenmesi kısmında koltuk kafası önemli rol oynuyor.

Teşekkürler  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

Bu isin oncusu olarak su anki araca uygun bisey bulamamanin uzuntusunu yasamaktayim bose ve 10 hoparlor uyumlu bisey bulamadim halen,onun disinda cihazlarin neredeyse tamami harici ekranlari destekliyor hatta siz ana cihazin ekraninda navigasyon gorurken bebeler arkada cizdirikfilm izliyor baslikta 2004-2009 diye  parantez acilsada tum cihazlar ayni sadece isletim sisteminin wince versiyonu ve dis kasasi degisiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel cihazlar da , yine de istediğim seviyede değiller. kocaman kas var, onun içine amd, nvidia gömülğ sitem çok rahat takılır. güzel bir lcd, mkvv vs herşeyi oynatabilecek. linux sistem olsa, tadından yenmez kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

güzel cihazlar da , yine de istediğim seviyede değiller. kocaman kas var, onun içine amd, nvidia gömülğ sitem çok rahat takılır. güzel bir lcd, mkvv vs herşeyi oynatabilecek. linux sistem olsa, tadından yenmez kanımca.

var zaten ufacık kasanın içine hazırlanmış halde üstelik kontakla açılıp konakla kapanıyorlar ama genel olarak all in one cihazlara göre biraz pahalılar çünki herşey ayrı parça halinde ve sınır yok o da olsun bu da olsun derken e birde ekranda görünecek arayüz vs derken beni vazgeçirdi

bak bunda var herşey

http://www.ebay.com/itm/1-86Ghz-Dual-Core-Atom-Mini-ITX-Carputer-D2700MUD-M2-ATX-2Gb-DDR3-250Gb-HDD-/160739348455?pt=Desktop_PCs&hash=item256ccfcfe7

tabi buna ek gps alıcısı,

dvd player (slim,torpidoya)

arayüz program (roadrunner yada street bilmemne )

ön gögüse gömülecek dokunmatik bir ekran

geri ve ileri görüş kamerası

uydu radyosu

tv kartı

lastik basınç sensörü (senelerce vardı kullanmadım gereksz bence)

vs vs vs liste uzar gider :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...