Jump to content

Mazda3 TFT LCD Ekran Dvd ve Navigasyon (04-09)

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Türkiye de mazda için pek seçenek yok maalesef... 1500 TL ye satilan cihazlar bile ( navitech , navtek vb... ) gün isiginda yeterli performansı gosteremiyorlar. ( ekran kalitesizliginden ). Dolayisi ile hangi ürünü alirsaniz alin sonuç değişmeyecek , o yüzden en ucuz hangi şekilde halledebiliyorsaniz  o şekilde alin. Sonuçta hepsi ayni...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

selamlar.konu eski ama sormak istediğim şu birinci sayfada resmi bulunan multimedya cihazına sahip olan,olmuş olan kimse varmı acaba.aynısından benim arabamda da var ve bazı sıkıntılar çıkarıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar...

2005 mazda 3 AT araç için tıpkı 2014 yeni nesillerde olduğu ve durduğu gibi bir multimedya cihazı takmak istemiyorum...birkaç yere sordum hepsinde daha aşıgadaki bölümde olanlarından var. Ama ben tıpkı yenilerde olduğu gibi gögüslüğün yukarısında istiyorum...

Kullanan, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

Forumda karelektronik diye birr kullanıcıya ait paylaşımlar var ancak benim istediğim tıpkı 2014 ler olduğu şekilde olması...

Ve buna park kamerası navi ve benzeri uygulamaları entegre etmek....

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O model Mazda3 ler için istediğinize yakın tek örnek 1. Mesajdaki örnek. Onun da artık üretildiğini sanmıyorum.

Necvox gibi markaların ürettiği , alt konsola takılan modelin dışında 1. Ve 2. Nesil Mazda3 ler için yapılmış başka bir tip sanmıyorum kolay kolay bulunsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler bilgi için...

Üzüldüm açıkçası...

Alt konsolda geri görüş kamerası navigasyon falan bakması ayarlar yapılması diğerine göre daha zor...

Bu yüzden 2014 teki gibi bir arayışa girdim...

Tekrar teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

http://www.ebay.com/itm/04-05-MAZDA-3-SCREEN-DISPLAY-UPPER-OEM-MOTORIZED-W-NAVIGATION-SPEED-ZOOM-ZOOM-/311212492427

Şöyşe birşey buldum ama bundan bikaçtane getirtip ucuza kapatiabilirmiyiz.

İyi, hoş, güzel de satıcı Türkiye'ye kargo gönderisi olmadığını belirtmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Selamlar. 1 nesil aracimiza serviste 2011 yilinda takilmis android multimedya var. Bilgi ekrani ve direksiyon kumandasi tam fonksiyon calisiyor. Yalniz ses ve ekran kalitesi ortalama olarak idare etse de bana yeterli gelmiyor.

Sorum şu ; hazir ki tum can bus baglantilari falan varken sadece cihazi degistirsem yine ayni baglantilari sorunsuz kullanabilir miyim ustadlarim ?

Sıkıntının baglantilardan olduğunu düşünürsek ve hazir baglantilari varken farkli bir cihazda çalışması lazim mantiken. Sizce ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekran hassasiyetine bir şey diyemem ama ses için uygulamalar çok daha basit olur. Hoparlörlerinizin değişimi, amplifikatör kullanımı gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üzerindeki cihazın ram'i işlemcisi falan yeterli gelmiyor bence. Orjinal sisteme göre kalite düşük geldi bana. o yüzden multimedyayı değişmek daha doğru olur diye düşündüm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunun ram ve işlemci olduğunu sanmam zira bu tür güce daha ziyade video oynatımı ihtiyaç duyar o da istediğiniz kalitede değilse ekran çözünürlüğü düşük demektir. Bu tür cihazlarda işlemci ve hafızayı o ekranın desteklediği en yüksek çözünürlükteki videoyu oynatabilecek güçte seçerler ki sıkıntı çıkmasın ama cihaz Android olduğu için eğer bir çok program yüklendiyse arka planda çalışan sıkıntı yaratıyor olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buna direk evet diye cevap veremem ama bildiğimiz şu ki 1. nesil Mazda3 ler için Üretilen cihazların çoğu benzer özelliklerde . Bağlantı Noktası da değişmediğine göre uyması gerekir diye düşünüyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...