Jump to content

Hicri Yılbaşınız Kutlu olsun..

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• bülenterguvan

5

• murdock

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sen kendi nikine geçte bi öle cevap vereyim olmuyo böyle :D

Selmayengebülentabi kafam karışıyor yahu :)

valla evde problem çıkıyo ne zaman girsem foruma hanımın kullanıcı adıyla giriyorum işyerinde sorun yok ama :D anlaşılan bize evde 1 bilgisayar yetmiyo çözüm üretmek lazım bu konuda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biriniz Internet Explorer , diğeri Firefox kullanırsa sorun olmaz :D Bilgisayar almaktan daha ekonomik :D

onu da düşünmedim değil Burak abi ama ben Explorerdan hiç hoşlanmam hanım da zahmet edip onu kullanmaz... ama yine de en güzel fikir bu sanırım...

Sizin evdeki bilgisayarda "Çıkış" ve "Giriş Yap" butonları çalışmıyor herhalde :D

o da tamam ama işte o an dalgınlıkla girmiş oluyosun siteye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ccleaner programını kullanıp bilgisayarı tarat, bulduğu çerezleri v.s. temizlet öyle gir siteye. Hem bir nevi duş alıp öyle girmiş gibi olursun hem de farklı isimle giremezsin mecbur yeniden şifre girmen gerekir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ccleaner programını kullanıp bilgisayarı tarat, bulduğu çerezleri v.s. temizlet öyle gir siteye. Hem bir nevi duş alıp öyle girmiş gibi olursun hem de farklı isimle giremezsin mecbur yeniden şifre girmen gerekir :D

sadece mazdaclubtr.ın çerezlerini mi siliyo yoksa browser.daki Yer İmlerinin hepsindekileri mi silecek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece mazdaclubtr.ın çerezlerini mi siliyo yoksa browser.daki Yer İmlerinin hepsindekileri mi silecek :D

seçim yapabiliyorsun.sana kalmış yani ben mazdayı hiç silmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi uğraşma bu işlerle elimde uygun laptop var düşünürmüsün? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir konunun bu kadar değiştiği ikinci bir forum bilmiyorum...başlık başka içerik başka... :clap::2funny:

Merak etme ben yakında gerekli işlemleri yapacağım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...