Jump to content

Karlı bir Ankara Gününde

VOLEN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

evet kafamda soru işaretleri kalmadı... Bende 16 ''  orjinal jantlara kış lastiği takacağım. bi 18 '' afilli jant alıp yazın kullanacağım.. tabi güzel düzgün basan  lastikde alacağım. Ondan sonra deyme keyfime... =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• M.E.G

7

• emredeler

14

• VOLEN

16

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kışın mümkün olan en ince tabanlı "KAR LASTİĞİ" ve orjinal ebatlı jant kullanılmalı. bu şekilde karlı yüzeylerde kar lastikleri daha kolay yere tutunur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Ankaraya yeni yerleştim 2006 model Mazda 3 DAYNEMİC ' im var... Ankaraya Bodrumdan geldim... Tahmin edebileceğiniz gibi Bodrumda Kar görmeyeli cok zaman olmustu ( 5-6 sene kadar  :D )

Bodrum'da Atatürk Bulvarı'ndaki HSBC şubesi önünde duran ön tamponun köşesinde ilginç bi sticker olan kırmızı 3 senin miydi yoksa :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet kafamda soru işaretleri kalmadı... Bende 16 ''  orjinal jantlara kış lastiği takacağım. bi 18 '' afilli jant alıp yazın kullanacağım.. tabi güzel düzgün basan  lastikde alacağım. Ondan sonra deyme keyfime... =)

Kesinlikle iyi edersin. Ben de o şekilde kullanıyorum ve dün gece ne kadar iyi bir karar verdiğimi anladım.

Gece Sabiha Gökçen Havaalanına gittim . Gittiğimde hiçbirşey yoktu. Birden tipi şeklinde kar bastırdı ve yarım saatte 5-10 cm kar kapladı her yeri. Millet yaz lastikleri ile dörtlüleri yakmış slalom yaparken ben yere yapışmış kaptırıp gidiyordum.

Kış lastiği olarakda Nokian WR kullanıyorum ama WR G2 de çıkmış. Soldaki WR (benim kullandığım) Sağdaki WRG2

wr_tuote_iso.jpgwrG2_tuote_iso.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nokian sağolsun diyorsun yani :)

Evet :) Yalnız bir ara arkamda bir minibus az daha bana tosluyordu :D Havaalanı içindeki tümseklerin birine geldiğimde ben rahatlıkla durunca arkadaş duramayıp son anda sağıma geçerek kurtardı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bodrum'da Atatürk Bulvarı'ndaki HSBC şubesi önünde duran ön tamponun köşesinde ilginç bi sticker olan kırmızı 3 senin miydi yoksa :D :D

Vallaha benım arabaydı o :D Ama stickeri mejburiyetden dolayı yapıştırmıştım.. Şimdi söktüm.. Kocaman bir çiziği örtüyordu.. =)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bankaya her gittiğimde arabayı yanına parkettiğim için görüyordum ve stickerı beğenmemiştim açıkçası :D Yanımda forumun kartviziti kalmadığı için bırakamadım. Kartvizit bıraksam 2 ay önce üye olacaktın belki de :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet :) Yalnız bir ara arkamda bir minibus az daha bana tosluyordu :D Havaalanı içindeki tümseklerin birine geldiğimde ben rahatlıkla durunca arkadaş duramayıp son anda sağıma geçerek kurtardı :)

Bi dahaki sefere arkadandaki duramayacak gibiyse hızlı geç tümsekten, sorun değil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bankaya her gittiğimde arabayı yanına parkettiğim için görüyordum ve stickerı beğenmemiştim açıkçası :D Yanımda forumun kartviziti kalmadığı için bırakamadım. Kartvizit bıraksam 2 ay önce üye olacaktın belki de :D

İnan çok güzel olurdu ya... Herşeyde vardır bir hayır diyelim... Şimdi allah nasip ederse maddi olarak yeni yeni toparlandım ve arabayı komple modifiye anlamında elden geçireceğim. Çok heveslendim ama bir türlü maddi imkan bulamadığım için arabaya istediklerimi yaptıramadım o sticker a inan senden daha cok ben gıcık oluyordum ama.. altındakine dahada gıcık olduğum için sökmedim.. Ama dediğim gibi şimdi mazdamı ins. çok güzel bir şekilde yapıcam. Birde sen bodrumdamı yasıyorsun ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle iyi edersin. Ben de o şekilde kullanıyorum ve dün gece ne kadar iyi bir karar verdiğimi anladım.

Gece Sabiha Gökçen Havaalanına gittim . Gittiğimde hiçbirşey yoktu. Birden tipi şeklinde kar bastırdı ve yarım saatte 5-10 cm kar kapladı her yeri. Millet yaz lastikleri ile dörtlüleri yakmış slalom yaparken ben yere yapışmış kaptırıp gidiyordum.

Kış lastiği olarakda Nokian WR kullanıyorum ama WR G2 de çıkmış. Soldaki WR (benim kullandığım) Sağdaki WRG2

wr_tuote_iso.jpgwrG2_tuote_iso.jpg

abi fiyatları konusunda bana bilgi verebilirmisin ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı seneler yazın giderim. En son 1.5 ay önce iş için gidip 10-15 gün kaldım. Senin arabanın karşısında lacivert bi Rx-8 de görmüştüm. Bodrum'da epey bi Mazda 3 vardı benim gördüğüm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı seneler yazın giderim. En son 1.5 ay önce iş için gidip 10-15 gün kaldım. Senin arabanın karşısında lacivert bi Rx-8 de görmüştüm. Bodrum'da epey bi Mazda 3 vardı benim gördüğüm :D

o rx8 i de ben satdım sayılır çilek mobilyaya ayit o rx8  benım amcam muğla mazda bayi... Bir ara kısa dönem yanlarında çalıştım o çalıştığım süre içerisinde satdım o rx 8 i... Güzel araba.. Nede olsa mazda durma evlat gazla :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi fiyatları konusunda bana bilgi verebilirmisin ?

200 un altında olduğunu sanmıyorum.

Bende sadece Istanbul daki bir bayinin telefonu var.. Aşağıdaki telefondan sana yakın bir bayii bulabilirsin sanırım

http://www.guvenlastik.net/altsayfa.aspx?bolum=18

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gören'in önünde kırmızı Rx-8 ışıl ışıl parlıyordu geçen ay :)

Benım soy adım Gören biliyorsun zaten... =) Benım amca ğolu ilgileniyor.. Galeri ile.. Şimdi muğla yolunda bayırda Mazda nın yeri var... Orayı yeni actılar.. Orda baya baya  arac var... Daha 1 ay önce bodruma 2 günlüğüne gitdim gitmişkende arabamı servise soktum 30 bin bakımı için amcamın orda, mazda 6 yı görünce hemen kolları sıvadım bi test sürüşü yaptım.. Çok keyifli oldu... Ama rx8 ayrı bir şey.. drift makinası biliyorsundur...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

200 un altında olduğunu sanmıyorum.

Bende sadece Istanbul daki bir bayinin telefonu var.. Aşağıdaki telefondan sana yakın bir bayii bulabilirsin sanırım

http://www.guvenlastik.net/altsayfa.aspx?bolum=18

abi teşekgür ederim bir bakayım... 200 ytl benım bütceyi biraz sarsa bilir... ama ginede bu gerekli sonucda almıskende düzgün birşey almak lazım... İlgin için çok teşekgür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim gördüğüm de Muğla Yolu'ndaki Gören'di. Yeni gibi duruyordu zaten.

Rx-8 DSC açıkken iyi yanlamıyor ama diğer türlü de zaptetmesi zor oluyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim gördüğüm de Muğla Yolu'ndaki Gören'di. Yeni gibi duruyordu zaten.

Rx-8 DSC açıkken iyi yanlamıyor ama diğer türlü de zaptetmesi zor oluyor :D

Ya inan abartmıyorum rx8 benım bir arkadaşıma aldık 2007 model allah seni inandırsın arabayı okadar zorladım ki banamısın demedi... Çok yüksek süratlerde el firenimi çekmedim.. Arabayı 5 dk durmadan yanlamadımmı.. Aklına gelecek herşeyi yaptım ve inan insanın içinden inesi gelmiyor... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...