Jump to content

Mazda 626 & Mondeo 2.0

Guest Erhan Duran
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest Erhan Duran

Arkadaşlar merhaba,şu an 94 mazda 323 kullanıyorum ama ileride 2000 model mazda 626 veya ford mondeo 2.0 ghia almayı düşünüyorum,internetten araştırdım,özellik,donanım,marka v,b,gibi özellikler bakımından mondeo mazdadan biraz daha üstün gibi,ancak şimdiki mazdadan çok memnun olduğum için yine mazda 626 almayı düşünüyor gibiyim,mondeo ise biraz daha karizmatik,yani kararsız kaldım,bana bir fikir verirseniz çok sevinirim,yani siz olsanız ne yaparsınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626nın 98 kasası bence mondeodan çok daha güzel.

duruşu bile oturaklı.

ama eğer büyük bi araba almayı düşünüyorsanız 97-98 model honda accordlarda o kategoride.

tabi para ve karar sizin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

mustafa bey,2.0 motorlar içinde yakıtta en cimri arabalardan biri mondeo diye biliyorum,bi o kadarda performaslı,kullananların yalancısıyım,blimiyorum artık.

hiçbir ford motoru cimri değildir. hele hele 2000cc lik mondeo motoru hiç cimri değildir. performan konusunda ise evet rakipleri arasında olan vectra ile kıyaslanırsa belki biraz daha iyi olabilir ama ilk hızlanma ve ara hızlanmalarda 1.8 mazda astinaGT modelinin arkasında kaldığı test edilmişti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiçbir ford motoru cimri değildir. hele hele 2000cc lik mondeo motoru hiç cimri değildir. performan konusunda ise evet rakipleri arasında olan vectra ile kıyaslanırsa belki biraz daha iyi olabilir ama ilk hızlanma ve ara hızlanmalarda 1.8 mazda astinaGT modelinin arkasında kaldığı test edilmişti :)

0-100 ü 9.8 sn civarı abi bırakta arkasında kalsın :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 323 uzun yolda ortalama 110/120 km hızda kilometrede 140 kuruş civarında yakıyor, mondeoya ise 160 filan diyorlar,doğrumu acaba?

benzinli mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüplüyse o kadar yakar hatta daha az yakabilir :) Megane o sınıfta bi araç deil lütfen diğer araçlara hakaret etmeyelim :)

Vectra,Accord,626,Mondeo,Laguna,Avensis,Citroen C5,407 gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kado bey,evet bu model vectralar mükemmel ama 98-2000 modeller arasında vectra,megan,mondeo,laguna,accord,mazda gibi araçlardan hangisi daha üstün,ibir fikriniz varmı,dikkat ederseniz hemen hemen aynı sınıflardaki araçlar,mesela hepside 2.0 motora sahipler...

bu dediğiniz araçlardan laguna'yı seçerdim rxt 2.0 140 bg rxt sçeeneğini tercih ederdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim kafam iyice karıştı,ben size kısaca özetleyim,98-2000 model  ve 2000 cc'lik araçlardan laguna,mondeo,vectra,avensis,sonata,mondeo,mazda626,megane,accord hangisi daha iyi hemen hemen hepside aynı fiyatlarda ve aynı özellikteler,mesela fiyatları 12.000 tl ile 16.000 arasında değişiyor...

kesinlikle  Avensis D4 2.0 VVT-i  derim mondeo yu çok kullandım fakat avensis başka :)

Performans ve yakıt mükemmel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

sonata 2.0 derim ben :)

140'lık laguna güzel araba ama motor aksamında bir problem çıkarsa eller havaya olabilir. volvo motoru varmış o arabada ve geçenlerde kuzenim dükkana gelen lagunayı geri çevirdi. sebep olarak da parçasını bulmakta zorluk çekerim, astarı yüzünü geçer demişti. temiz bir vectra GT'ye ben bile hayır demem valla ama temizini bulmak biraz mesele. bu tarz araçların hepsinin ikinci eli zayıf olduğu için bunu gözardı edebiliriz demektir. değil mi? o halde bence yine sonata veya vectra ikinci sırada gelir 626 dan sonra. mondeo ya hiç bakmam bile :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...