Jump to content

Mazda Mazdaspeed3

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 97
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• OveRMinD

22

• MuRDoC_111

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bunun kırmızıdan başka rengi yok mu?

Üçüncü stopu isteyince ne güzel spoilere gömüyorlar işte, bize niye bu muamele reva görülüyor?

Selman abi kırmızı, siyah, gümüş gri ve kozmik mavi diye bir renk olmak üzere toplam 4 renkte var; fazlası yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunun kırmızıdan başka rengi yok mu?

Üçüncü stopu isteyince ne güzel spoilere gömüyorlar işte, bize niye bu muamele reva görülüyor?

Selman Abi bigün Dündar Abi'ye uğra, gömüversinler 3. stopu spoiler'a... (bkz. benim Zibidi)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tahminimce o da sökülebilir ama ben uğraşmadım Selman Abi... Yani ordaki plastiğin köşelerinden asıldın mı çıkıyor hemen ve o çıkıntı kalmıyor. Ama altından çıkan zemin temiz değil. Halledilir gerçi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Abi senin spoilerdaki stop buhu yapmıs ama.._hatta belki içinde birazcık su bile olabilir bana öyle geldi sanki_ama belki normal 3. stop sökülüp onun yerine led olanı takılır, yani spoiler a gömmeden_o zaman daha temiz iş olur gibi, hem ugrasılmaz plastiği söküp alttan cıkacaklarla ugrasmakla hem de içerde oldugu için ne buhu yapar ne bişey.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan gittim baktım şu anda ne buğu var ne su. Pek su girmesi de mümkün gözükmedi bana. Yalnız tabi sonradan yapıldığı için yakından bakıldığında çok temiz olmadığı görülüyor, belki su zanettiğin o olabilir, alt kısmında spoilerın boyasız yeri var biraz, beyaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdaspeed spoileri getirtsek bir yerlerden..... :)

abi görmüstüm fotonun birinde, normal mz3 hb mps3 spoiler ı takmıs ve hos durmamıstı acıkcası, mps nin arka tamponu daha yırtıcı bizimkiler daha sade o yüzden mps de güzel geliyor göze ama bahsettiğim fotodaki mps spoiler ı abartılı gelmişti bana, yoksa o fikir bendede vardı ama o fotoyu görünce yok böyle iyi demiştim, bulabilirsem ki zor bi ihtimal eklerim buraya..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan gittim baktım şu anda ne buğu var ne su. Pek su girmesi de mümkün gözükmedi bana. Yalnız tabi sonradan yapıldığı için yakından bakıldığında çok temiz olmadığı görülüyor, belki su zanettiğin o olabilir, alt kısmında spoilerın boyasız yeri var biraz, beyaz...

abi kurumusta olabilir hafta içi süresince_cünkü ben baktım biraz dönüp dolastım geldim Selman Abi de bakıyordu abimde söyledi yanlıs hatırlamıyorsam buhu yapmıs diye, arabayı yıkatmıstın ya abi önceki gün :( bahsettiğin kirllilikte gözümü yanıltmıs olabilir abi cünkü içerisi pek belli olmuyordu bakınca, o buhu degilde kirlilik olabilir :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi 1 seneden fazla süredir ilk defa gördüm buğu yaptığını, bi ara Dündar Abi'ye göstericem zaten, kenarlara biraz daha silikon sıkıp hallederiz heralde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...