Jump to content

Mazda Mazdaspeed3

KnocKout
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 97
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• OveRMinD

22

• MuRDoC_111

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

:D abi valla aklımda kalmıs hatta 2-3 defa döndüm dolastım yine gelip baktım ve o an led stop u spoiler a gömmekten vazgectiğimi hatırlıyorum ama yanlıs görmüsüm 3 defa üstüste demek ki >:D:D_abi cok sy isteyecem ama :o sen yinede bi daha yıkatıp gözlemke abi durumu_iyice bi su vursunlar oraya_yani bu şu anlama geliyor ki önümüzdeki bikac ay bu sorunun cevabını alamayacaz, anca kışa yıkanır o araba :tey::D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla İrfan çok şey istedin ya... Dua et yakında yağmur yağsın yoksa senin cevap baya bi gecikecek gibi... :D

Tamam ya, olmadı bizim burda benzinliğe veririm, yıkayıp getiriyolar arabayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam abi bekliyoz, bi sorun cıkmazsa yaza kadar bende yaptırcam aynı sekilde, bekliyorum işte yagmur yagma ihtimaline karsın, acelemiz yok nasıl olsa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Abi bunun üstüne yarın sabah ilk iş yıkatır arabayı :tey:_bi daha olmaz iişallah ama sen yinede kendini saglama al Okan Abi.._

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mücahit Abi öyle valla ya, dediğim gibi 1 seneden fazla oldu angel yaptıralı, ilk zamanlar sık sık yıkatıyodum (sık dediğim 2-3 haftada 1) hiçbi şey olmuyodu, ilk defa oldu ama keyfimi kaçırdı... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

soru su veya cevabi deyim,,,,, mazdadan sonra hangi arabayi alacaksiniz,,, tabiki bi mazda ...........mazda 3 mps 260hk 380nm 6 vites .........sormak veya merak ettiginiz her konuda yazabilirim ,bu japonlarin hariki araci,,,,,,,,,, bmw 130 ve audi s3,wv nin golf 32 araclarina hic sans vermiyor tek yenilgisi sinifinda rs4 audi,,,,,,,,,,saygilar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

RX8 de olur.Hem iltica etmeye gerek yok.Hem bana sorsanız  RX8'i daha çok beğeniyorum

Kesinlikle katılıyorum, rx8 varken mps yi neyleyim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...