Jump to content

Dodge Charger SRT8

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İrfan para olunca öyle custom şeyleri yapıyo adamlar, dikkat et bak nerde ne kadar gereksiz ve amaçsız spor veya aktivite varsa hepsi refah düzeyi belli bi düzeyin üstündeki ülkelerden çıkıyor. Örneğin Amerikada drag yarışları (bizdeki gibi modifiyeli cadde otomobilleriyle olanlar değil, özel araç tasarlananlar), biliyo musun bilmiyorum tractor pulling diye bi yarışları var, bunun gibi şeyler... Adamlarda para ve zaman bol olduğu için artık sıkıntıdan mıdır nedir başka başka şeylere sarıyolar. Pimp My Ride yapıyolar, Discovery'deki gibi aşırı abartı motosikletler yapıyolar veya senin de dediğin gibi alıp özel yapım 1000 beygirlik motorlu şov araçları yapıyolar...

biliyorum abi traktörde artık traktörlükten cıkmıs vaziyette tabi agırlık cekiyorlar, agırlık merkezi zincirli bi düzenekle gittikce traktöre yaklasıyor falan galiba öyle bişeyler_kısacası gereksiz yani :fiuw:_kendi halkının bu tip gereksiz zevkleri yüzünden yani gereksiz derken bu tip yarıslar olmasa kimsenin içine oturacagını zannetmiyorum, yokluğu belli olmayacak tarzda ugraslar yani bunlar içinde dünyayı degiştirmeye insanları katletmeye calısıyorlar, neyse işin ucu siyasete kacmasın_ama bence bunu sorumlusu sponsorlar_adamlarda para cok ve sürekli markalarını duyuracak bir vitrin arayısındalar_tabi bu durumda sacma sapan anlam verilemeyen ugrasların dogmasına sebep oluyor malesef_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...