Jump to content

Triger Hakkında

Guest sedemirkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

3

• Bolu_Lantis

5

• NoooFearrrr

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Dalga geçer gibi verdiğiniz cevaplar için teşekkürler,

Yani aracın triger kayışı değişmesi için harcanan ortalama fiyatı nedir .? Ben parçayı internetten sipariş etsem triger kayışı olarak hangisini sipariş etmeliyim. İnternetten sipariş ettiğim kayış için işçilik ortalama ne kadar tutar ?

Bakın cevap istediğiniz soruları az önceki gibi açık açık belirtirseniz biz size daha iyi yardımcı oluruz, yardım demişsiniz parçacı bilgilerini listeleri yazmaya çalıştık, daha fazla bilgi diye değilde nerede yaptırabilirim fiyat olarak ne kadar tutar gibi yazarsanız bizde kahin gibi tahminlerde bulunmadan net cevaplar veririz, ben sizin gözünüzde bir saygısızlık yaptıysam kendi adıma özür dilerim, sadece triger değişimi ortalama en fazla 120 lira gibi bir fiyata patlar.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dalga geçer gibi verdiğiniz cevaplar için teşekkürler,

Yani aracın triger kayışı değişmesi için harcanan ortalama fiyatı nedir .? Ben parçayı internetten sipariş etsem triger kayışı olarak hangisini sipariş etmeliyim. İnternetten sipariş ettiğim kayış için işçilik ortalama ne kadar tutar ?

Sen dalga geçiyor olmayasın? Bana hangi mesajda dalga geçildiğini belirtirmisin? Ciddiye alıp yardımcı olmak için insanlar lütfedip cevap yazmışlar söylediğin söze bak.

Yeni bir dalga daha sanırım ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugun japon ustasına sorduğumda yağ filtresi, triger değişimi, yağ değişimi 300 - 400 TL ye mal olacağını söyledi. Tabi ücreti bana fazla geldi

Tüm işçilik için bence normal ve değerde eğer aracınızı uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız, yada önce triger sonra yağ filtre değişimi yaparsınız, size kalmış bir durum..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

merhaba abiler benim 94 model 323 sedanım var.dün kaputunu açtım ve triger setinden ses cıkıyor.bugun ustaya götürdüm gösterdim triger setini değiştirelim dedi ve masraf 250 lira kadar cıkıyormus hersey dahil.(triger seti komple.)sizce normal mi? birde bunu değiştirmesem Allah korusun kopsa ne olur? şimdiden teşekkür ederim abiler. :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatı konusunda pek bilgim yok ama bende de bir kaygı vardı bunların orjinalleri 100.000 Km de bir değişiyormuş bizzat yetkili servise sordum yetkili servise danışın derim çünkü bu iç kısımda olduğu için sağlam olması iyi olur derim maazallah kopması durumunda ciddi hasar ve masrafa neden olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ekrem abicim bende onun kaygısını yaşıyorumda onun için değiştirmeyi düşünüyorum bugun yarın hallederim herhalde.ama fiyatı konusunda şüpheliyim biraz.teşekkür ederim ekrem abi.çok sagol.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Birşey soracağım, trigeri değişen araçta sente atlamışsa ne gibi sıkıntılar gösterir.

Benimki çok yakıyor ortalama 0,70- 0,80 kruş gibi ,  sabahları öksüre ökrüse çalışıyor, bir kaç gün çalışmaz ise zor çalışıyor. yolda sanki kertiyor gibi oluyor.

Buji buji kablolarını değiştirdim. filtreyi değiştirdim. Araçta yokuşlarda 3 4 kişi çekiş yok. sanki arac 1,8 değilde 1,2 gibi gitmiyor.

Ya teber ustaya gideyim diyorum zaten yeterince masraf yaptım araca daha fazla harcamak isteiyorum. Yapan tamircinin kontrol etmesini istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

: Bugün, 16:00:13Kimden: kahvecioğlu74

--------------------------------------------------------------------------------

Gürhan abi 323 hb b6 motorun kayış numarasını biliyomusun eğer biliyosan bi zahmet yazarmısın

Sayın kahvecioğlu bahsi geçen kayışın bir numarısı olup olmadığı hakkında bişey diyemem ki bir çok firma bu kayışı üretmiştir, vede sizin bahsettiğiniz motor kayışının asıl ismi triger kayışıdır , bu kayış la beraber birde gergi bilyesi bulunur yan sanayi olarak parçacılardan alabilirsiniz , bilyesiyle beraber 70-80 tl arasındadır ama orjinali serviste kayış  45 tl bilye 200 küsür tl gibi bir fiyata ayrı ayrı satılıyor , ben genellikle servisten alırım bu parçaları çünkü önemli parçalardır, vede şasi numarasına göre gelir, dikkat etmen gereken  husus kayışın 107 diş olmasıdır, zaten orjinalde sorun oılmaz ama yan sanayi alacaksan kayışa dikkat et.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sayın kahvecioğlubu  ben mazdanın kitapçığından baktım bahsi geçen ölçüler

0,31-0,35 inç  yenisi,            0,35-0,39 inç  eskisi

8-9 mm en                            9-10 mm en

bu arada bizim arabalarda V kayışı yok , bu verdiğim ölçüler , direksiyon pompa kayışı, şarj dinamosu kayışı vede Klima kayışını kapsamaktadır yani hepsi aynı ebatta.

Fakat kayış numarası olarak deği de direk marka vede model olarak parça sorsanız parçacılardan daha iyi olur , bu arada bu tip parçaları şase numarasıyla servislerden uygun fiyata temin edebilirisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi eskisi yenisi derken ne demek istedin eskisi üstünden cıkan demekmi ayrıca bizim burada genel adı v kayışı olarak bilinir binek arabaya taksi denildigi gibi  :)parcacıya senin söyledigin gibi söylersem kafası karısır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet doğrudur eskisi derken üstünden çıkanı kastetdim, malum kullanımdan kaynaklanan genleşme,  sayın kahvecioğlu git bir parçacıya mazda 323 sedan  bu parçasını istiyorum de verirler ayrıca ben kayış numarası olarak bişey diyemem sana , sana önerim ya servisten şase no ile orjinal al ki yanlışlık olma ihtimali sıfırdır, yada eskilerini söküp parçacıya git oradan sana uygun aynı ebatta kayışları versinler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eklemeyi unuttum belki siz yabancısısnız ama siz bir aracın marka vede modeliyle parça istediğinizde bunu tüm parçacılar bilir neden derseniz yan sanayi üretim yapan firmalar ürettikleri parçaların hangi marka vede modellere uyumlu olduğunu parçaların üstüne yazarlar, sizin dediğiniz gibi binek arabaya taksi denir ama üstünde markası vede amblemi vardır onu okuyunca , Haaa bu mazda dersin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest greystone

eklemeyi unuttum belki siz yabancısısnız ama siz bir aracın marka vede modeliyle parça istediğinizde bunu tüm parçacılar bilir neden derseniz yan sanayi üretim yapan firmalar ürettikleri parçaların hangi marka vede modellere uyumlu olduğunu parçaların üstüne yazarlar, sizin dediğiniz gibi binek arabaya taksi denir ama üstünde markası vede amblemi vardır onu okuyunca , Haaa bu mazda dersin ;)

Ben yılan derisi kayış aldım  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...