Jump to content

Şanzıman Gene Aynı Oldu.

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, dün Bursa'dan gelirken, Tombak acayip şeyler yapmaya başladı. 2den 3e geçmeme, 2000devirden sonra gaza değer değmez, 5000devire çıkmalar. Dürdane rampasında 5000 devirde 50 ile çıkabildim. En son Orhangazi Yalova arasındaki süpürgelik rampasında 30la çıktım. Tıpkı geçen seneki arızaların aynılarını yapıyordu.

Öyle kötü bir durumki benimki, daha bir yıl önce komple(!) şanzıman yaptırmamın etkisi var mıydı acaba? Birde o 30 dakikalık yolda eşimden yediğim fırça yok mu?

Adem usta ile konuştuk getir halledeceğiz dedi. Cevat usta, sizce aşağı yukarı bir senede bu sorunları yaşamam normal mi?

Yaklaşık yapılan km. 10bin .

Bu sabah bir deneyeyim dedim. Şanzıman soğukken iyi gibi, ama yinede yapıyor aynı haltları.

Cuma kısmetse İstanbula gelip Adem ve Cevat ustalara gideceğim. Bakalım neler olacak?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• izzet

4

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

1. Alan olsa satan olur

2. Satsam ne alırım?

3. Bunlar bir çelişki midir?

Cevap veriyorum :)

1.Kurtlu fasülyenin kör alıcısı olur,sen satmaya karar verdiğinde muhakkak bir taliplisi çıkacaktır. :)

2.2. el Mazda 3 alabilrisin,şu anda fiyatları çok cazip

3.Bu sorunun cevabını  bilmiyorum  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adem usta şanzımanı indirmişti.

Komple değişim cevat ustanın orada yapılmıştı.

O zaman derman onlarda. Peki değişimde garanti varmıydı ? 1-2 sene gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman derman onlarda. Peki değişimde garanti varmıydı ? 1-2 sene gibi

"Abi artık arkana bakma" garantisi vardı. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

"Abi artık arkana bakma" garantisi vardı. :D

Daha ne istiyorsun :D

Şaka bir yana gerçekten can sıkıcı bir durum. İnşallah dermanı vardır ama bu durumda arabayı yürütmek sisteme daha da zarar vermez mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii sistem kaldıysa.

Yapacak bişey yok. İstanbula(esenler) kadar gidecek, lami cimi yok. Yenikapıya öpüleceğiz artık yapacak bişey kalmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok can sıkıcı bir durum Gökhan Abi,seni çok iyi anlıyorum takma kafana.Her şey hallolur sana bişey olmasın. :)

Teşekkürler abicim. Allah beterinden saklasın diyorum. Ama böyle olması yinede beni üzdü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adem usta, mağduriyetimi gidereceğini bildirdi. Sağolsun.

Gökhan abi geçmiş olsun :( senin şanzuman yeni yapılmamışmıydı Ademin orda :( niye bozulduki gene :( neyse act.de verdiin cevabı gördüm abi tekrardan sormuş gibi olmasın :) dediğin gibi kul yapısı ama yeni yapılmış bişey niye bozulsun ki ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülentçim, Ademin orada yapılmadı şanzıman. Adem sadece indirdi, sonra burada da wankel motor adıyla üye olan cevat ustanın orada yapıldı. Sonra Adem Şanzıma taktı yerine. Sağolsun ikitelli maslak arası mekik dokudu sağolsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...