Jump to content

Sonunda bende LPG'ci oldum...

sudef
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende taktırdım lpg benzın parası hakkaten bel bukuyo artık ama gercekten de benzınden bı fark goremıyorum sıralı sıstem olmasıının da buyuk payı var tabı bunda bende stepne bolgesıne sımıt depo tarzı olanlardan taktırdım stepne ıcınde ozel bı bolme yaptırdım bagajda gayet memnunum 1 depo benzınle sehır ıcı 450 km gıdebılıyordum yaklasık 130 lıralık benzınle sımdı 62 lıralık tuple sehır ıcı 400 km gıdebılıyorum gercekten cok uygun yuzde 50 tasarruf yaptırıyoo arabaya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bende taktırdım lpg benzın parası hakkaten bel bukuyo artık ama gercekten de benzınden bı fark goremıyorum sıralı sıstem olmasıının da buyuk payı var tabı bunda bende stepne bolgesıne sımıt depo tarzı olanlardan taktırdım stepne ıcınde ozel bı bolme yaptırdım bagajda gayet memnunum 1 depo benzınle sehır ıcı 450 km gıdebılıyordum yaklasık 130 lıralık benzınle sımdı 62 lıralık tuple sehır ıcı 400 km gıdebılıyorum gercekten cok uygun yuzde 50 tasarruf yaptırıyoo arabaya

lpg takıldıktan sonra kaç km yaptın toplam ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50.000 i geçen bulursa kendi de yaptıracak sanırım :)

55.00 yaptım motoru yedim diyen bir arkadaş vardı bir yerde okumuştum, sanırım diğer site de... Siboplar gitmiş söylediğine göre, tunap filan, yağlama zımbırtısı yaptırılır ise etkisi azalabilir diyenler var LPG' nin...Şahsen ben okuyunca LPG olayına noktayı koydum ekndi adıma...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Evet arkadaşlar,simit depodan sonra oluşan yükseklik farkını gidermek için bir alternatif daha;

Koltuk ve kanepe döşemecilerinden temin edebileceğiniz 8 cm kalınlığında sert süngerler var ve oldukçada hafifler.Ben artan parçalardan aldım ve bagaja döşedim,oldukça kullanışlı oldu.Üzerinede bir marangozda bagajın şekline göre MDF dediğimiz kontraplak benzeri bir tahta kestirdim,onun üzerinede evde fazla olan pike türü bir kumaş ve bagaj aynen orjinal gibi oldu

Resimler aşağıda:

post-878-141695277989_thumb.jpg

post-878-141695277991_thumb.jpg

post-878-141695277996_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merhaba stepne icin özel bir bölme yaptırdım bagaja demissiniz. Bunun yapılışını ve mümkünse fotoğraflarını siteye koyabilirmisiniz? Herkezin temel sorunu bu sanırım.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...