Jump to content

Göstergede Yanıp Sönen Anahtar Sembolü

Disturbia80
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

eski bir konuya yeniden bir ilave yapayım madem..Aynı sorun 2.nesil Mazda 3 ümde 3 gündür var..Kontağı kapattığım an anahtar logosu yanıp sönmeye başlıyor ve tekrar anahtarı takana kadar bu devam ediyor..2 gündür aracı kullanmıyorum ve 2 gündür  o ışık sürekli yanıp sönmekte..Çok normal bir durum gibi gelmedi bana net bir çözümü var mıdır ? immobilizer sorunu mudur ?

ikazlar01.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, tarahumara :

Guvenlik gosterge isigi diyor. Benim aracimda da yaniyor hep bu isik. Immobiliser ile alakali olabilir. Normal bence.

sürekli yanıp sönmesi garip değil mi? ben dikkat etmedim ama bir süre sonra sönüyor diye hatırımda kalmış. bu akşam bir de kendi aracımdan bakayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet Hocam zahmet olacak ama bakarsan sevinirim valla servis dahil akla yatkın bi açıklama yapmadı sorduklarım.Ben de hep bi süre sonra söndüğünü zannediyodum ama 2 gündür sürekli yanıp sönüyor.EDIT: Acıbadem Mazda Merser ile görüştüm  " normaldir hırsıza karşı bi uyarı sadece , endişe etmeyin " dedi servis sorumlusu Ersun bey

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, PeLiKaN :

Mehmet Hocam zahmet olacak ama bakarsan sevinirim valla servis dahil akla yatkın bi açıklama yapmadı sorduklarım.Ben de hep bi süre sonra söndüğünü zannediyodum ama 2 gündür sürekli yanıp sönüyor.EDIT: Acıbadem Mazda Merser ile görüştüm  " normaldir hırsıza karşı bi uyarı sadece , endişe etmeyin " dedi servis sorumlusu Ersun bey

Sürekli yanıp sönerek alarm görünümü veriyor bir nevi hırsızlığa karşı caydırma amaçlı diye biliyorum ben de. Eski aracımda vardı (2010 Civic) ama Mazda3'te dikkat etmedim hiç, ben de bir kontrol edeyim yeniden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, kontrol ettim arabayi kitleyip ayrildiktan sonra tekrar arabayi acana kadar yanip sonmeye devam ediyor. Gayet normal, herhangi bir problem yok bu durumda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...