Jump to content

Mazda3 HB için spoiler almak isteyenler buraya...

mr.woox
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 79
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

9

• Selman

6

• mr.woox

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

İsmim Aydın ;) Bende Özaydından aldım aracımı sağolsunlar çok ilgililer.

Madem Özaydın bu kadar ilgili neden onlar bir adet orijinal getirtip ondan kalıp aldırıp satmıyorlar ? :) Orijinali de muhtemelen birilerine satabilirler..

Satış ve satış sonrasında bayinin ne kadar ilgili olduğu, dolayısıyla memnuniyet belirtilmiş. Ancak sen sanki spoiler ile ilgileniliyormuş gibi cevap vermişsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bilmiyorsun, onlar bir ara bu tür işlere talip olmuşlardı. Özaydın ziyaretimizin sebebi o idi :) Ayrıca madem aracı oradan almışlar bunu daha rahat talep edebilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bilmiyorsun, onlar bir ara bu tür işlere talip olmuşlardı. Özaydın ziyaretimizin sebebi o idi :) Ayrıca madem aracı oradan almışlar bunu daha rahat talep edebilirler.

istediğimiz spoiler orjinal diil..

hiç ümidim yoktu ama belki evet derler diye bunu da sordum ama sonuç malum.

mantıklısı da bu zaten, neden 10 tane spoiler için koskoca bayi uraşsın ki?

gerçi 10 rakamına bile henüz ulaşamadık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk resimde gösterdiğin MPS in orijinal spoileri. Onlar bunu Avrupa dan bayii oldukları için getirtebilirler onun için dedim. Getirtip, kalıp çıkarttırıp isteyene satarlardı. Orijinalini de muhakkak biri ister onu da ellerinden çıkarttılarmı zararsız bitirirlerdi bu işi :)

Bu stok kıtlığında da kendilerine uğraş çıkardı :) Neyse sonuçta uğraşmak istemiyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında ben de gecen hafta japonya daydım.orada gozlerım mps spoıler aradı fakat goremedım.aslında cok fazla mazda da goremedım,canım bıraz sıkılmadı degıl:(heryer toyota kaynıyodu! orada bır modıfıye yerı bulup ırtıbata gecmek ıstedım ancak aldıgım bılgıye gore japonya da hersey pahalı.marketten kucuk su bıle 3,5 tl :ohmy: mps spoılerlerı su ana kadar en fazla tayland da gordum.bır sonrakı gıdısımde orada bır baglantı kurmaya calısıcam.belkı orada guzel bır fıyata anlasıp turkıyeye getırtebılırız.soz vermeyeyım ama elımden gelenı yaparım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen gidene kadar halledemezsek tayland olayını bekleriz artık.

aslında ben de gecen hafta japonya daydım.orada gozlerım mps spoıler aradı fakat goremedım.aslında cok fazla mazda da goremedım,canım bıraz sıkılmadı degıl:(heryer toyota kaynıyodu! orada bır modıfıye yerı bulup ırtıbata gecmek ıstedım ancak aldıgım bılgıye gore japonya da hersey pahalı.marketten kucuk su bıle 3,5 tl :ohmy: mps spoılerlerı su ana kadar en fazla tayland da gordum.bır sonrakı gıdısımde orada bır baglantı kurmaya calısıcam.belkı orada guzel bır fıyata anlasıp turkıyeye getırtebılırız.soz vermeyeyım ama elımden gelenı yaparım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satış ve satış sonrasında bayinin ne kadar ilgili olduğu, dolayısıyla memnuniyet belirtilmiş. Ancak sen sanki spoiler ile ilgileniliyormuş gibi cevap vermişsin :D

Evet aynen ben spoiler konusunda dememiştim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet aynen ben spoiler konusunda dememiştim :D

Biliyorum ama yukarıda da dediğim gibi aracı oradan almış olmanız avantajını kullanabilirsiniz diye o opsiyonu dile getirdim .

Bir daha fikir vermeyecem size :D Çok yoruyorsunuz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk resimde gösterdiğin MPS in orijinal spoileri. Onlar bunu Avrupa dan bayii oldukları için getirtebilirler onun için dedim. Getirtip, kalıp çıkarttırıp isteyene satarlardı. Orijinalini de muhakkak biri ister onu da ellerinden çıkarttılarmı zararsız bitirirlerdi bu işi :)

Bu stok kıtlığında da kendilerine uğraş çıkardı :) Neyse sonuçta uğraşmak istemiyorlar

abi avrupa da mps spoiler yoktu die biliyorum.. japonyada da yok sanırım.. daa önce arastırmıstık bunu ama amerika da var sadece.. avrupadaki ve japonyadaki mps lerde makyajlılarda da kullanılan led li kısa spoiler var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi avrupa da mps spoiler yoktu die biliyorum.. japonyada da yok sanırım.. daa önce arastırmıstık bunu ama amerika da var sadece.. avrupadaki ve japonyadaki mps lerde makyajlılarda da kullanılan led li kısa spoiler var..

Skandal :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isvicre den siyah mi mps si olan abimiz vardı sanırım nicki omega idi.. onun galerideki fotolarında gözüküyor zaten.. arka tamponu da kısa amerika dakilere nazaran, spoiler da kısa ve ledli stop var üzerinde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinalini sordum sadece. o da 650 lira gibi saçma bi para..

Herhangi bir bayi ye sordunuz mu MPS Spoiler'in fiyatını ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinalini sordum sadece. o da 650 lira gibi saçma bi para..

abi o mps spoiler ı değildir yani tavandan ayrı olan değildir, kısa ve ledli stobu olandır en fazla.. eger öyleyse yani bu tavanla arasında bosluk olan daa uzun olan mazdaspeed spoiler ise hemen alabilirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daa dorusu şöyle söyliyim bende yapıyorum bu hatayı ama karıstırmamamız lazım aslında,, "mazda3 mps" avrupa, japonya ve avustralya daki modelin adı, "mazda3 mazdaspeed" te amerikadakinin adı.. farkları body-kitlerinde.. mps lerin body-kit leri makyajlı 3lerinkine benziyor.. mazdaspeed in arka tamponu daa dısa cıkık ve spoiler da bahsettigim üzere tavana uclarından yapısık ve aralarında bosluk var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal dediğim, kısa ve ışıksız basit olan model.

dışa çıkık olan değil yani..

diğerini yaptırırsak madem niyetin var, yazalım seni de listeye?

aha yazdım hatta :)

1- Ertuğrul

2- Selman abi

3- Burak

4- Serdar

5- Aydın 

6- İrfan

daa dorusu şöyle söyliyim bende yapıyorum bu hatayı ama karıstırmamamız lazım aslında,, "mazda3 mps" avrupa, japonya ve avustralya daki modelin adı, "mazda3 mazdaspeed" te amerikadakinin adı.. farkları body-kitlerinde.. mps lerin body-kit leri makyajlı 3lerinkine benziyor.. mazdaspeed in arka tamponu daa dısa cıkık ve spoiler da bahsettigim üzere tavana uclarından yapısık ve aralarında bosluk var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ısıksız olan bende de var zaten, o mps ya da mazdaspeed işi degil.. verdigin fiyatın 2 katı civarında onun fiyatının TL karsılıgı.. yalnız beni listeye ekleme istersen şimdilik, orjinal mazdaspeed olanının pesindeyim ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ısıksız olan bende de var zaten, o mps ya da mazdaspeed işi degil.. verdigin fiyatın 2 katı civarında onun fiyatının TL karsılıgı.. yalnız beni listeye ekleme istersen şimdilik, orjinal mazdaspeed olanının pesindeyim ben :)

Bak işte bir bayi getirtse hem müşterisi hazır hem de kalıp için örnek :) Bahsettiğim buydu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kalıptan yaptırma istemiyosun yani? aynısı olcak, yükseklik, ışık vs..

ama illa ben orjinal isterim diyosan, sen al biz kalıp çıkartalım burak'ın dediği gibi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...