Jump to content

Mazda3 HB için spoiler almak isteyenler buraya...

mr.woox
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

daha önceki açtığım konuda ebay'deki bir spoilerden bahsetmiştim. Poliset murat beye bir telefon edip yapıp fotoğraflardan bu spoileri yapamayacaklarını sordum, yaparız dedi. Normalde standart spoiler'i 160 liradan boya montaj dahil takıyolar.

Fakat bunun kalıbı halihazırda olmadığından kalıp maliyetini de hesaba katınca 300-350 lira civarı bir rakama halledebileceğini söyledi.

HB M3 aracı olupta ek'teki fotolardaki spoilerden almak isteyen var mı arkadaşlar?

Toplu alıp maliyeti düşürücez. diğeri kadar ucuz olmasa da sayı ne kadar artarsa fiyat o kadar düşecek.

Var mı mum diken?

post-2158-141695275545_thumb.jpg

post-2158-141695275548_thumb.jpg

post-2158-14169527555_thumb.jpg

post-2158-141695275554_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 79
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

9

• Selman

6

• mr.woox

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

3.stop ve ampulleri, bağlantıları vs. dahil mi?

İkincisi, ölçünün çok düzgün alınması lazım, bazı arkadaşların hatta Mazda servislerinden bile taktırdıkları spoilerlerin yan kenarları bagaj kapağına sıfır inmeyip açı yapıyor ve en azından benim gözüme kötü görünüyor..

Sizin aracınız makyajlı mı, makyajsız mıydı bilemedim şimdi, gerçi aralarında fark olduğunu sanmıyorum pek...

Sonuç olarak ben düşünürüm böyle toplu bir işi, boyasız olarak İzmir'e kargoyla gelir, boya ve montajı serviste yapılır.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mps spoiler ı sıfırdan mı yapacaklar yani resimler üzerinden mi?? parcayı getirip kalıp cıkartıp o kalıp üzerinden yaparlarsa düsünebilirim.. hem kesin olarak yaptırmak isteyenler icin daha dogru daha düzgün iş olur numuneden kalıp cıkartarak o kalıp üzerinden iş yapmak.. sonucta bu resimlerdeki mps spoiler da orjinal değil, orjinal spoiler kalıbından faydalanılarak yapılmıs ürünler diye tahmin ediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3.stop ve ampullerden bahsetmedim. sadece fotoğrafları yollamamı istedi. fiyatı çok artıracağını sanmıyorum. ebay'deki fiyat 220 + 110 kargo =  330$

yine de bu rakamlardan çok daha ucuza geleceğine inanıyorum.

3.stop ve ampulleri, bağlantıları vs. dahil mi?

İkincisi, ölçünün çok düzgün alınması lazım, bazı arkadaşların hatta Mazda servislerinden bile taktırdıkları spoilerlerin yan kenarları bagaj kapağına sıfır inmeyip açı yapıyor ve en azından benim gözüme kötü görünüyor..

Sizin aracınız makyajlı mı, makyajsız mıydı bilemedim şimdi, gerçi aralarında fark olduğunu sanmıyorum pek...

Sonuç olarak ben düşünürüm böyle toplu bir işi, boyasız olarak İzmir'e kargoyla gelir, boya ve montajı serviste yapılır.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısın, bu benimde aklımdaki 2. plan. Önce fotoğrafları bir görmek istediler. Yolladım cevap bekliyorum. Dediğin gibi bişey de yapılabilir. 1 tane yurtdışından sipariş ederiz. Ondan da yapılabilir.

Cevap gelsin, bilgilendiricem sizi.

mps spoiler ı sıfırdan mı yapacaklar yani resimler üzerinden mi?? parcayı getirip kalıp cıkartıp o kalıp üzerinden yaparlarsa düsünebilirim.. hem kesin olarak yaptırmak isteyenler icin daha dogru daha düzgün iş olur numuneden kalıp cıkartarak o kalıp üzerinden iş yapmak.. sonucta bu resimlerdeki mps spoiler da orjinal değil, orjinal spoiler kalıbından faydalanılarak yapılmıs ürünler diye tahmin ediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katılıyorum selman abi, detayları söylemek lazım haklısın.

Benim sözünü ettiğim kenar düzgünlüğü bu fotoda görünüyor, bunu bu şekilde yapabilecekler mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bır mum da ben dıkebılırım :D malum benım arabanın arkası da fıl kıcı gıbı duruyo :D :D hakkaten selman abının gonderdıgı fotodakı gıbı olursa amenna!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam Ertuğrul, sen bu çerçevede görüşürsün, eğer ciddi olarak girişilecekse İzmir'den başka katılanlar da olur sanırım, İstanbul üyeleri arasında pek HB yok ama yine de toplamda 5 kişi falan oluruz sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotoğraftan olmaz derlerse, ebay'den satın almaktan önceki çare izmirdeki beyaz m3 sahibi arkadaşın spoilerden ölçü almamıza yardımcı olursa o şekilde rahatlıkla yaptırabiliriz. şirkette birlikte çalıştığımız bir arkadaşta daha m3 hb var. hık mık maddi durum fln dedi ama ona da zorla bi mum diktiririz ;)

Tamam Ertuğrul, sen bu çerçevede görüşürsün, eğer ciddi olarak girişilecekse İzmir'den başka katılanlar da olur sanırım, İstanbul üyeleri arasında pek HB yok ama yine de toplamda 5 kişi falan oluruz sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babamın verdiği resimdeki gibi yapılabiliyorsa süper güzel duruyor hakkaten ve orjinal servisin taktığı spoiler görüntü olarak arabaya hiçbir şey katmıyor yoldan geçen 10 kişinin 8i aradaki farkı bile anlamaz..Ama bu arabayı gösterir cidden tabi düzgün işçilik şart..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

murat beyle bugün konuştuk. beni kalıp yaptırdığı yusuf beyle de konuşturdu. fotoğraftanda yapılabileceğini ancak yurtdışından 1 tane satın alınıp onun üzerinden çoğaltılmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. gelen spoiler ücreti + yaptırdıklarımızı toplayıp adam sayısına böldüğümüzde max 300 gibi rakamlara (ledli haliyle, boya ve montaj dahil) çıkılabileceğini söyledi.

ne dersiniz? bu işe benle birlikte girişen var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selman abi izmir tarikatından yüksek katılım bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha önceki açtığım konuda ebay'deki bir spoilerden bahsetmiştim. Poliset murat beye bir telefon edip yapıp fotoğraflardan bu spoileri yapamayacaklarını sordum, yaparız dedi. Normalde standart spoiler'i 160 liradan boya montaj dahil takıyolar.

Fakat bunun kalıbı halihazırda olmadığından kalıp maliyetini de hesaba katınca 300-350 lira civarı bir rakama halledebileceğini söyledi.

HB M3 aracı olupta ek'teki fotolardaki spoilerden almak isteyen var mı arkadaşlar?

Toplu alıp maliyeti düşürücez. diğeri kadar ucuz olmasa da sayı ne kadar artarsa fiyat o kadar düşecek.

Var mı mum diken?

ben 220 tl ye orjınal hb spoylerini yaptırabiliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

murat beyle bugün konuştuk. beni kalıp yaptırdığı yusuf beyle de konuşturdu. fotoğraftanda yapılabileceğini ancak yurtdışından 1 tane satın alınıp onun üzerinden çoğaltılmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. gelen spoiler ücreti + yaptırdıklarımızı toplayıp adam sayısına böldüğümüzde max 300 gibi rakamlara (ledli haliyle, boya ve montaj dahil) çıkılabileceğini söyledi.

ne dersiniz? bu işe benle birlikte girişen var mı?

evet en mantıklısıda o zaten cunku resimden yaparsa yamukluklar olacaktır .. bir tane satın alındıgında kalıbını bi kere yapar bundan sonrakilerinde yaptırma şansı doğar.. iyi bir çalışma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ülen şu ülkede tektik spoiler'ımızla, onu da elimizden alıcaksınız ya, Allah sizi bildiği gibi yapsın. :) (O "İzmir'deki beyaz m3 sahibi arkadaş" benim de) :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız bir de kötü haber vermek istemem ama arabayı boyatmadan önce eski spoiler'ın çıkarılışını ve boyattıktan sonra yeni spoiler'ın montajını gördükten sonra spoiler'ı ölçü alınması amacıyla söktürtmek konusunda çok ciddi çekincelerim var. Siz bana güvenmeyin yani ölçü için, birleşip bir parça getirin en garantisinden.

Yalnız LED ve üstündeki plastik kapak önemli bi mevzu, o olmazsa veya dandik olursa bişeye benzemez spoiler, benden söylemesi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...