Jump to content

RX ile yapılan en yüksek hız ?

KING OF DRIFT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

5

• OveRMinD

4

• Ali

8

• KING OF DRIFT

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arkadaslar ben hataydakı bır tunıng sıtesınede uyeyım ve baskanıyım daha once yaptıgımız bır bulusmadan vıdeo gostermek ısterım burdakı rx8 ıle yaptıgım bazı sovları gorebılrısınız::)))))

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/db30a63a37e6fcb6dcf757539bd856c7fe9a6db9fceaf18a9cdced3a82a338418969254a1ff9e75b15430

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

demek kı kesıcı orda devreye gırmıs cunku bence turboyla 290nıda gecebılır hele bıde bıraz ınıs assagı bır yol yakaladı mı abowwwww::)))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 en fazla kaç görüo peki ??

Valla ben hafif yokuş aşağı tem de 210 gördüydüm, Uluç un doğduğu gece, yetişebilmek amacıyla :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 ü hafta sonu otobanda denedim 190-195 arası briyerde kaldı. 5 vites 6300 devirde. daha gidecek yeri yok. hadi eğim olsa 200-210 arası belki. ama zaten gerek yok. cvites oranları düşük olduğu için alt hızlarda oldukça seri bir araç oluyor. ben mesala honda civic 125 hp den daha seri buldum şehiriçinde. ama bu durum son hızın düşük kalmasına neden oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Yaw şu muhabbeti okuyunca dank etti, bizim Scirocco 200 hp haliyle 265'i görüyor düzlükte, konu altında millet egzos, hava filtresi, katalitik iptaliyle filan 270 gördü diyor, VW ~1500 € bi maliyetle +40 HP, +75 nm tork garantili (torku tam hatırlamıyorum yanılıyo olabilirim) ABT chip tuning yapıyor. Bu chip tuning'in ardından araç muhtemelne rx-8'e toz yutturacak hale gelir şu rakamlara bakınca. (Yakında onu da yaptırıcaz gerçi o zaman belli olur) Mazda forumunda bunu söylemek ne kadar doğru bilemem ama demek ki Rx-8 gözümüzde büyüttüğümüz kadar iyi bi araç değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son hız farklı bişey bence, en azından tek başına yetersiz.. aracı değerlendirirken sadece son hızını göz önünde bulundurarak gözümüzde büyütüp büyütmemek yanlış olur.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısınız ama bi araba arkadan itiş 240 HP atmosferik (turbo lag yok), diğeri önden itiş turbolu 200 hp. Aralarında 1 saniyeden az 0-100 farkı ve VW yaklaşık 70 nm kadar tork farkı var. Dediğim servis garantili ABT chip tuning uygulandığında yanlış hatırlamıyosam +40 HP ve +70 nm tork garanti ediliyor. Tarz, vs. olarak Rx-8 elbette önde ama Mazda'nın bu şekilde opsiyonel donanım, vs. konusunda kendisini geliştirmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...