Jump to content

Teybinize Gözünüz Gibi Bakın, Benden Söylemesi

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

9

• MuRDoC_111

9

• murdock

7

yok abi yapmadım, söylediğin iyi oldu.. aşağıya inince deniyim..

En azından sorunun ekrandan mı kaynaklandığını anlarsın. Bu test LCD ekranın tümünü yakar biliyorsun. Tabii ekranın kablosu felan gevşediyse o zaman bir işe yaramaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En azından sorunun ekrandan mı kaynaklandığını anlarsın. Bu test LCD ekranın tümünü yakar biliyorsun. Tabii ekranın kablosu felan gevşediyse o zaman bir işe yaramaz :)

sadece power ve seek(üst) tusları degil daha nice kombinasyonlar denedim ama tık yok ekranda :D en cok Türk usulü vurarak çalıştırma yönteminden umutluydum ama o bile işlemedi.. diğer tüm fonksiyonlar sağlıklı çalışıyor, muhtemelen kablosu cıkmıstır dedigin gibi abi ya da o tür birşeydir.. daha büyük bir sorunu varsa böyle de idare ederim artık, alıştım sayılır.. 3kere mode a basınca ipod a geçiyor, 1 kere daha basınca tekrar fm de :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

klipsi cıkmıstır o zaman :D alışverişten önce bir servise göstereyim teybi, ondan sonra gerekiyorsa anlaşırız abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pioneer ın Yol bilgisayarlı ve Mazda konsoluna birebir uyan bir modeli olsa ben de taktırırdım :D

yol bilgisayarını dev ekranlı indeş mi diyolar artık ne deniyosa onlarda oldukça kapsamlı var ama mazda orjinali gibi oldugunu sanmıyorum yakıt durumu km hesabı falan, konsola uydurma konusuda tamamen montajı yapan elektrikçiye kalmış, bildiğim kadarıyla işinde iyi oto elektrikçileri yada tesisatıçılar konsola uygun kalıpları çıkartıp hem görsel hemde ergonomik olarak montajlayabiliyorlar :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

indashte ekran cd tablası gibi içinden çıkar ve yukarı doğru açılır, doubledash veya doubledin de çift teyp yeri kaplayan yani büyük ekranlı teyplere denir yanılmıyorsam :) LCDye gelince, LCDler 2parçadır, biri görüntü katmanı, diğeri aydınlatma katmanı. Ekranın ışığı yanmıyor sende galiba, görüntü varmı peki ? göremiyorsan ışık falan tut yazıların değiştiğini görürsün en azından.Işığı yanmıyorsa çözülür o kolayca diye tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ewet uygar abi dogrusunu sen söyledin :)

indashte ekran cd tablası gibi içinden çıkar ve yukarı doğru açılır, doubledash veya doubledin de çift teyp yeri kaplayan yani büyük ekranlı teyplere denir yanılmıyorsam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

indashte ekran cd tablası gibi içinden çıkar ve yukarı doğru açılır, doubledash veya doubledin de çift teyp yeri kaplayan yani büyük ekranlı teyplere denir yanılmıyorsam :) LCDye gelince, LCDler 2parçadır, biri görüntü katmanı, diğeri aydınlatma katmanı. Ekranın ışığı yanmıyor sende galiba, görüntü varmı peki ? göremiyorsan ışık falan tut yazıların değiştiğini görürsün en azından.Işığı yanmıyorsa çözülür o kolayca diye tahmin ediyorum.

yok yazı da yok ışıkta..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...