Jump to content

Ben hayatımda bizim A6 kadar problemli araba görmedim...

OveRMinD
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okanım geçmiş olsun diyeyim  :( yanlız Audi sadece tasarım yapıyo gerisi fıs lafına katılmıyorum,bence ahım şahım tasarım yok Audi nin arabalarında BMW ve Mercedes e göre  8:)

O zaman tamamen fıs Volkancım... :D

Şaka bi yana ben özellikle Q7 ve yeni TT tasarımlarına bayılıyorum, eski kasa A6'lar da ilk çıktıklarında çok farklıydı ve çok beğenmiştim, şimdi kaybettiler özelliklerini çok olunca millet alıştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

4

• OveRMinD

16

• Selman

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu arada CLS ve S serisi hariç Mercedes'in hiçbi tasarımını beğenmiyorum ben, onu da söyliim, o açıdan hemen hemen bütün markalar Mercedes'ten daha başarılı bence... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya habire şu BMW cc gündeme getirmeyin.Özhan bi gün bayılıp kalacak ondan sonra çık işin içinden. ;D

Sorma Abi ya, çok beğeniyorum o makineyi. :)

Bakalım Abi, Çanakkaleye boğazköprüsü yaparlarsa... :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun...

Okan belli ki araba başından beri 'beni satın' diye bağırıyo, ama sizin bırakmaya niyetiniz yok garibimi ;) ya da  masraf yapmayı kabullenmişsiniz artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Audi A6 yeni modeller Çinde üretiliyor benden söylemesi.4-5 ay önce babam Çindeydi çinde her tarafta A6 varmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Durum güncellemesi:

Arabayı bugün aldık servisten. KDV dahil 2500 küsur lira fatura çıktı.

Ayrıca dün servise gittim arabanın bagajında kalan bişeyi almak için, babam daha önce arabanın altını vurmuştu, benzin borusunu ezmiş. Benzin borusu denen şeyin ben büyükçe bişey olduğunu sanıyodum, meğer biri depodan motora, diğeri motordan depoya (fazla benzini geri gönderiyo heralde) diğeri de depodan karbon filtreye giden pipetten hallice 3 tane incecik boruymuş. Arabanın tam altında göbekten geçiyo... Depodan motora giden neredeyse tamamen kapanmış...

EDIT: Yazmayı unuttum, onun da siparişini verdik, 600 + KDV de o tutacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vay be baya bi masrafmıs bu Audi ler_gerci vw grubunun hepsi böyle ama.._abi kac km de bir servise giriyor sizin A6 ??? eger uzunsa servis aralıgı belki hafifletici neden olarak görülebilir :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladım abi simdi jeton düstü ;D_e abi yakınma o zaman ben hayatımda bizim A6 kadar problemli araba görmedim diye ;D bu hasarı hangi araba olursa olsun kaldıramaz abi zaten bi süre sonra problemler kronikleşir yani :o :o :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gercektende onu akıl etmeleri lazımdı haklısın abi_benzin borularını, fren kablolarını falan korunaklı konumlandırmak lazım_bizmi öretcez koskoca Audi ye işini canım bıraksınlar o zaman bu işi, sadece iç mekan yapsınlar o zaman :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan'cım sayende artık "ölüp bittiğim" A6 yı görünce sen aklıma geleceksin.  :D

VW grubu bitti kafamda, bi kez daha, şu TSI aklımı çeliyordu da biraz.

Çok geçmiş olsun pek çekmişsiniz, ben de bu kadar olmasa da Vectra dan çekmiştim, yola çıkmaya korkar olmuştum, satınca tövbe etim Opel e.

Bu arada artık rumeli havası duyunca miden kalkıyodur heralde  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi baya masraf açmış ya. :(Cuma bi arabayla uğraştık A6 tiptronik .servis 3.000 ytl istemiş.Şanzımanda viteslerde kaydırma vardı.Babam yol testine çıktı.Sonra şanzıman yağına baktı.şanzıman yağı eksikmiş sadece koyduk düzeldi.Arabanın sahibi mest oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok, çıkan parçaları gördüm ben, adam direkt motor üstünde de gösterdi... Fatura da önümde şu anda:

Turbo söküldü ve takıldı: 114 YTL

Egzos manifoldu söküldü ve takıldı 78 YTL

Yakıt borusu S/T işçiliği: 120 YTL

Ekzos saplama S/T işçiliği: 120 YTL

Turboşarj: 750 YTL

Yağ borusu: 98,94

Cıvata: 13,68

Pul: 1,71

Conta: 5,84

Saplama: 2,7

Manifold: 396,15

Conta: 12,64

Merkezleme Pimi: 7,8

Klips: 2,28

Yakıt Borusu: 409,58

Silecek lastiği: 8,98

Egzos ara conta: 19,71

Saplama: 11,7

Toplayınca 2.173,71 YTL oluyo, %18 KDV'yle birlikte 2.564,9778 YTL...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...