Jump to content

Motor Gürültüsü (Arıza) Hakkında (90-94)

Guest oscarcem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracımın herhangi bir problemi kalmadı,ama uğultuyu nereden yapıyormuş sormak aklıma gelmedi hiç

bende kaç gündür uğultu ile uğraşıyorum bir türlü çare bulamadım,büyük bir ihtimalle direksiyon pompası sanırım,başkada aklıma bir aksam gelmiyor,burdada ele avuca sığacak usta bulsam sağdan soldan çakma ustalara minnet ediyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende kaç gündür uğultu ile uğraşıyorum bir türlü çare bulamadım,büyük bir ihtimalle direksiyon pompası sanırım,başkada aklıma bir aksam gelmiyor,burdada ele avuca sığacak usta bulsam sağdan soldan çakma ustalara minnet ediyoruz.

mazda ustası bulamazsan bile,en kötü ihtimalle japondan anlayan birine göster,kuşculara aman gösterme

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda ustası bulamazsan bile,en kötü ihtimalle japondan anlayan birine göster,kuşculara aman gösterme

zaten işin ehline göstermediğimizden sorunumuza çare bulamıyoruki.bundan sonra servise götürücem hiç değilse yaptıkları yerde bir sorun çıkarsa onlardan kaynaklanan itiraz etme hakkımız var,başkasına gidince arabanın orasını burasını mıncıklıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar bende 323 hb 93 model var yanlız son gunlerde şoyle bir problem oldu size danışayım dedim ustadan once aracı 2 veya 3. viteste kullanırkenm 2 bindevirden hızlanırken motordan metalik bir ses geliyor sanki bozuk paralar yere dokulur gbi nedenini anlayamadım ayrıca normalde vites geçişleri guzel olan bir aracın hızlanma anında 3 ve 5. viteselere geçişi neredeyse 2 geçişte bir geçmeme ve gıcırdama yapıyor bunların nedenlerini anlayamadım bana ayrımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende çözemedim ya hızlanırken şangır şangır ses gelior artık gostercez ustaya bakalım ne diyecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

buldum ya kafayı sıyıracaktım meğerse egzos borusunu sabitlemek için kelepçe yerinden çıkmış sallanıyormuş oh bea içim rahatladı şimdi ses yapsada kafama takmıyorum:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

abiler bende 94 sedan 323 varda 100 km hızla giderden 3000 devirde cok ses cıkıyo.130da 4000bin devirde neredeyse durulmuyo içerde.ne yapmam lazım bunun için?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar abilerim.bende 94 sedan 323 var.aracı yeni aldım ilk aldığım denemek için az biraz gaza yüklendim 165 falan yaptı bu hızda devir 4500 deydi ve cokta fazla ses gelmiyodu.dahada yapardım.aradan 2 ay geçti.dün izmire gidicektim yola cıktım 110 hızla giderken devir 3000deyken cok fazla ses cıktı içerde durulmayacak şekilde.anlamadım gitti.yardımcı olabilirmisiniz?

Edit : Başlık imla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abicim ben perşembe günü yola çıktım ozamn hızda problem yaşadım.motor sesinden dolayı.ama sağ sağlim geldim.cuma sabahı koptu kayışım.ve evet ciddi hasar verdi.şuan sanayide arabam.benim anlatmak istediğim trigerden ses geliyordu perşembe günü yola çıkmadan önce bu ses yada trigerin aşınma durumu hızı yada motor sesini etkiler mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuçta triger motor ile direk alakalı . Kopmadan kısa bir süre önce belki bir etkisi olmuş olabilir ama çok da ihtimal veremedim işin gerçeği.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abicim bakalım işte pazartesi günü görücez artık.birde tüp beynim arızalıymıs bununla alakalı olabilirmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...