Jump to content

Teyp - Klima Ekranı Silikliği

mazdamx-5
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Üstte teybi kontrol ettiğimiz ekranın radyo isminin yazdığı(yani ortasında) yerde siliklikler var bir çözüm bulan var mıdır veya aynı sorunu sizde yaşadınız mı?Ne yapmalıyım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sırf bu tüp lcdleri tamir edenler varmış diye duydum fakat çok geçici bir çözüm olduğunu söylüyorlar.

Edit: Şöyle bir yazı buldum

Ekranın altında iletken lastik olması lazım.Büyük bi ihtimalle oksitlenme var.teybi söküp ekranla bağlantıyı sağlayan iletken lastiği,plaketi ve ekranın lastikle olan temas yerlerini saf alkolle temizle.kulak temizleme çubuğu işin görür.saf alkolü eczanelerde bulursun.ekranı temizlerken sakın lastiğin değdiği yerlerden başka yere sürme .

Kaynak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 6 ile mazda 3 ekrani aynimi bilmiyorum ama ayni ise sakin sifirini alma uygun fiyata bendeki fazla ekrani satabilriim :)

abi kullanılmış almam elektonikte herhalde 2 gün sonra tekrar bozulabilir malum hassas:S

Ama yine de çok saol.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende emin degilim ayni olduguna zaten. umarim bir sikinti cikmaz cunku mazda3un komple teyp setine en son 2800 ytl demislerdi sanirim :(

Anladım ekran ayrı satılıodur diye düşünüyorum çıkarırım yarın epcden numarasını fiyatına bakarım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 ile 3 lerin ekranlari cok farkli. Merser de sokulmusunu gordum. soguk lehim yoksa kolay kolay hicbir mudahale onu duzeltemez. Tek cozum yenisini almak. Bir ihtima cikmacilardan bulabilirsin. Amerikadan gelenler uymaz cunku Fahrenheit ve lt/km yerine miles per galon farkliliklari yuzunden sorun cikar . Ancak Almanyadan felan getirtmen gerekir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amerikadan gelenlerin uyup uymadigini 1 hafta sonra ogrenecegiz arkadaslar :D kendimi ve parami feda ediyorum :D ama ekranin uyma ihtimali yuksek bana gore. sadece rakam gosteriyor cunku normalde ekranlar. ama uymama ihtimalide olabilir. o zaman para verdigimemi yanarim hamalligini cektigimemi artik bilmem :(

radyoda çekmeyebilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracı nerden aldınız acaba, inşallah bildiklerimden biri değildir. aynı sorunu paylaşan iki 6 biliyorum ikiside neredeyse pertten dönmeydi çünkü..

uygarın söylediği banada çok mantıklı geliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

contact cleaner sprey kesinlikle tavsiyem her türlü elektronik iletkenlerdeki sorunlara birebir..

son dönemde o kadar çok mazda 6 baktımki piyasadaki tüm 6 ları biliyorum nerdeyse..

6 piyasasi Hakan dan sorulur :) Hakan, o ekranda oyle kontakt noktasi yok direk lehimli tamiri pek olasi degil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

izmirden müşterimden aldım.İlk sahibi ve 0 km den beri bakımını biz yapıyoruz.İlgine saol Hakan abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 piyasasi Hakan dan sorulur :) Hakan, o ekranda oyle kontakt noktasi yok direk lehimli tamiri pek olasi degil

Burak abi sen değiştirdin mi ekranı?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sevindim o zaman tekrardan hayırlı olsun :)

izmirden müşterimden aldım.İlk sahibi ve 0 km den beri bakımını biz yapıyoruz.İlgine saol Hakan abi.

abi mazda 6lar seneyemi dusuyor diger vergi dilimine? yani 7-11e? birde bu 2.3lerin ben 2003une denk gelmedim tekrar arastiricam varsa iyi olacak 2003leri

2003 ler şu an indirimli vergi ödüyor. yani ben :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
Guest onur1307

Abiler merabalar benim mazda 6 da cd bölmesinde bir sorun çıktı.Cd tuşuna bastığım zaman ekranda cd yazısından başka bişey gözükmüyor ve tuşlar etkisiz kalıyor.Acaba cd motorunda sorun olmuş olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

en son mesajdan bu yana 1 sene geçmiş ama ben gene de paylaşayım! mazda 6 nın bilgi ekranı su hani klima, cd-radyo ve yol bilgisayarının verileri gösteren, uzun ince ekran; orjinali 650 tl! yandık arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...