Jump to content

Mazda3 Uzaktan Kumanda Hakkında

mummy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Uzaktan kumandalı yedek Sustalı anahtarın pili bitmiş (aldığım kişi söyledi) pili yenilemek için nasıl sökmem gerekiyor bilen var mı?

İçindeki tırnağı bastırarak anahtar kısmını gövdeden ayırıyorum ama pilin bulunduğu bölümü açamadım, zorlamak istemiyorum...

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

6

• M.E.G

4

• mummy

5

• Mazda3Barisss

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

benim de pil bitti,ilk kısım dediğiniz gibi kolay açılıyor,ikinci kısım biraz zorluyor açıkcası bende korktum kırılacak diye.Kenarlardan ince uçlu bıçak yada tornavida ile tırnakları boşa çıkararak açtım.

Açtım ama uygun pil bulamadım bulunduğum yerde  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnce tornavida ile hafif zorlayarak kalan kısmı açmayı başardım, araç sahibi yedek pil vermişti bu pili taktım çalıştı...

Evet; pilin her yerde kolayca bulunmadığını da söylemişti sağolsun... Hepsiburada'dan temin ettiğini belirtmişti, alacak olanlar için yararlı bilgi sanırım...

Yardımcı olanlara teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kılavuzda da çizimlerle gösteriyor ama ince uçlu bir tornavida ve biraz dikkat gerektiriyor, ben pili kolay buldum lakin sorun devam ediyor, kumanda arızalı, servise gitmeyi bekliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kılavuzda da çizimlerle gösteriyor ama ince uçlu bir tornavida ve biraz dikkat gerektiriyor, ben pili kolay buldum lakin sorun devam ediyor, kumanda arızalı, servise gitmeyi bekliyor...

Abbbooowww, abi benim guzunun kullanım kitapçığı olduğunu tamamen unutmuşum ya !!

:D

Kimseye söylemeyin, aramızda kalsın... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abbbooowww, abi benim guzunun kullanım kitapçığı olduğunu tamamen unutmuşum ya !!

:D

Kimseye söylemeyin, aramızda kalsın... :)

Hayırlı olsun, model bayağı yükselmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

kumanda pilini elektronik mağazalarında 3-4tl ye bulabiliyoruz.  arkadaşımda yedek varmış bana verdi sağolsun, 5tl ye mi ne almış(aslında fazla vermiş  :) ). değişimini kendim yaptım, yani kolay iş.. ama yok ben yaparım da ama ekonomiye can veririm daha iyi diyorsanız saatçiler 10tl ye değiştirirler..  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhabalar Mazda 3, Sedan 2015 arabamı bugün (8.10.2015) teslim aldım.

Çıkışta da bana eşlik eden arkadaşları yemeğe götürdüm. Arabadan indik, kumandayla kapıları kilitmeye çalıştım, fakat bir türlü başarılı olamadım. Sanıyorum sorun, içeriden bir kapının manuel olarak kilitlenmesiydi. Kapının kilidini içeriden açınca, uzaktan kumandayla arabayı kilitleyebildim. Belki bilinen bir şeydir ama benim için yeni olduğu için paylaşmak istedim.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Sonuç olarak konuyu açan arkadaşın sorunu çözülebildi mi acaba diye merak ediyorum, ders kaynayınca ;)

Aynı hata bende de var, yağmur altında kucağımda çocuk sağ kapının açılmasını beklerken açılmıyor bazen ve manuel açmam gerekiyor..ben de buna hasta oluyorum :( o yüzden de merak ediyorum.. merkezi elektrik hatası mı acep diye..

bu arada HB'lerde bagaj açma düğmesi yok çünkü bu ağır bagajı kaldırmak için az da olsa insan gücüne ihtiyaç duyuluyor..gereksiz görmüşlerse demek ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 hours ago, msinang said:

bu arada; ledron diye bi firma var Ankarada..

bu konuda müthiş özellikler ekliyorlar arabalara..

http://www.ledrononline.com/3-2010-2013,PR-111.html

Evet ekliyorlar ama bu kitleri aliexpress tarzı sitelerden çok çok daha ucuza kendiniz alabilirsiniz. Montajını da yine ya kendiniz ya da bir elektrikçiye yaptırabilirsiniz. Arkadaşlar fiyatı baya bir şişirmişler. Aliexpress e girip remote start diye aratın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...