Jump to content

Mazda3 Uzaktan Kumanda Hakkında

mummy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

6

• M.E.G

4

• mummy

5

• Mazda3Barisss

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 10 ay sonra ...

arkadaslar daha yenı fark ettım daha dogrusu hanım fark etmıs... :fiuw:

bızım guzuların uzaktan kumanda anahtarları kac km den cekıyor bılenınız var mı ben denedım kayın peterın daıre 7.cı katta pencere ıle kumanda arasında ıkı kısı de olmasına ragmen arabayı acıp kapattı ben sasırdım vede bıraz korktum bu konuda bılgısı olan var mı saygılarımla... :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durum güzel olduğu kadar tehlikeli de.. Evde bir ufaklık varsa ondan uzak tutmak lazım anahtarı :D Neyseki araba açılır da 30 saniye veya 1 dakika içerisinde kimse kapıyı açmazsa geri kilitleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

arkadaşlar aynı sorun benim aracın kumandasında da başladı konu abaşlığını açan arkadaş sorununu hallettimi acaba kumanda çoğunlukla çalışmamaya başladı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar  1 hafta kadar önce 2011 model mazda3 hb araç aldım.aldığım şahış anahtarını kaybettiği için sustalı anahtarı yok aracın. sadece duz tarz anahtar vardı. mazda yetkili servis olan evo dan sustalı anahtar sipariş ettim 400 tl ye.

öğrenmekistediğim şu kullananlar bilirler. bu aracın hb lerin orjinal sustalı uzaktan kumandalı anahtarları 2 tuşmu yoksa 3.tuşlu bağajıda açıyormu uzaktan.?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar  1 hafta kadar önce 2011 model mazda3 hb araç aldım.aldığım şahış anahtarını kaybettiği için sustalı anahtarı yok aracın. sadece duz tarz anahtar vardı. mazda yetkili servis olan evo dan sustalı anahtar sipariş ettim 400 tl ye.

öğrenmekistediğim şu kullananlar bilirler. bu aracın hb lerin orjinal sustalı uzaktan kumandalı anahtarları 2 tuşmu yoksa 3.tuşlu bağajıda açıyormu uzaktan.?

Öncelikle geçmiş olsun . 2009 sonrası tüm mazda3 ler de bu kumanda kullanılıyor . Bagaj açma tuşuna biraz basılı tutarsanız bagaj tık deyip kilidinden kurtuluyor yani açılıyor ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben kullandığım anahtarı denize düşürmüştüm. o yüzden uzaktan kummanda özelliği bozulunca diğer anahtara geçtim. yedek demiyorum çünkü her ikisi de sustalı. yani birebir aynı iki anahtar. şanslıyım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun . 2009 sonrası tüm mazda3 ler de bu kumanda kullanılıyor . Bagaj açma tuşuna biraz basılı tutarsanız bagaj tık deyip kilidinden kurtuluyor yani açılıyor ..

v7gnh.jpg

teşekkür ederim verdiğin bilgi için.fakat senin araç sedan galiba.benim araç hb. ve hb lerin kumandasında bağaj açma tuşu yok diyorlar ama anlamadımgitti.  sonuçda bağaj elektrikli servisden 3.tuş alsam bağaja kodlanmazmı:?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçekten çok şaşırdım hb kumandasında bagaj açma tuşu yok ya  ???

Evet bende anlam veremedim ama gerek görmüyorum zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuanda bu resimden anahtar yaptırıp senin arabayı boşaltabilirim Barışcım. resmi buzla... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedana öyle bir ayrıcalık yapıcaklarını sanmıyorum .. ama inanın hiç hb kumandasına bakmadım .. ama kesinlikle sedanda varsa hb de de vardır ..

Yalan söylüyor benim kumandaya 1 saat baktı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuanda bu resimden anahtar yaptırıp senin arabayı boşaltabilirim Barışcım. resmi buzla... :P

öncelikle arabayı bulman lazım abi ben fesat düşünmediğim için koydum :D

Yalan söylüyor benim kumandaya 1 saat baktı :)

ayrıca serkan abi he valla ya nasıl dikkatimi çekmedi orda bagaj açma tuşu yoktu ya la :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...