Jump to content

Cam Kilidi

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

sürücü tarafından diğer camları kilitlediğimizde sürücüdemi açamıyor dier camları eski mazda da kitleyince dierleri acamazdı sürücü yine istediği cama kumanda ederdi ben kitleyince kendimide kitlemiş oluyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sürücü tarafından diğer camları kilitlediğimizde sürücüdemi açamıyor dier camları eski mazda da kitleyince dierleri acamazdı sürücü yine istediği cama kumanda ederdi ben kitleyince kendimide kitlemiş oluyorum

Sabahı beklemen lazım bu sorunun cevabı için  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet öyle Bülent Abi.. Ben de deneyince çok şaşırmıştım  :eek:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

film cam yaptırdığımda camları 2 gün açma dediler o zaman merak etmiştim kilidi açınca 2 gün kastım ve sonunda açılmadığını fark ettim sonrada rahatladım  :D cam kilidi açıkken sadece sürücü camını açabiliyoruz gerisi açılmıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada aklıma geldi, şu cam açma düğmeleri üzerindeki ışıklar çok kuvvetsiz ya, gözükmüyor hiç...

Sen konuyu açınca baktım gayet iyi bende gece tabiki
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada aklıma geldi, şu cam açma düğmeleri üzerindeki ışıklar çok kuvvetsiz ya, gözükmüyor hiç...

Daha ne olsun birader, akü mü dayanır fazlasına, çok bile bence.....Hatta, Bence BMC.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...