Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan Abi bunlar sende olsa ilk çukurda bırak abi tamponu falan direnk arabayı bırakırsın valaa ;D

__nasıl oldu abi ;D:tey:

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Alıcam abi, cumartesi günü şu hyper black rengini bi göreyim, bi de 17" veya 18" kararını vereyim hemen alıyorum bi daha fikrimi değiştirmeden... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

katılıyorum_jant degiştiğine degmesi lazım_tabi ona göre daha fazla dikkatli de olmak lazım ama deger diye düsünüyorum_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Abi şimdi düsündümde şöyle bi abi bu advanlarda jantın iç tarafını dolanan çiviler yok bide kolları arası aralık var baya, yani 17"lerde arabayı gösterir gibime geliyor_bunları tamemen senin arabayı kullanacagın kosulları şehirler arası vs. düsünerek söylüyorum_17"lerde fena olmaz gibi abi ama tabi 18" ile baya fark olur aralarında ama abi sonra basın agrıyabilir gercekci düsündük mü bunu söyleyebilirim_mesela Volkan Abi nin yerinde olsaydım kessin mi kesin 18" taktırırdım ama abi sen baya bi dolasıyorsun, hertürlü yolu var bunun_55 yanagı ble yırttıgına göre yani onun bilene garantisi olmadıgına göre abi bu kararı sen versen daha iyi gibi_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan Abi hyper black renk olarak bunlardan gibime geliyor_maviye de gitmiş bu renk_

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...