Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Mücahit Abi biliyorum sen arabayı oldugu gibi seviyorsun ama sanada güzel jantlar buldum abi ;D_sec begen abi senin guzuda koç kesiliversin ;)_

__abi kıyaslaman acısından 17"lik amerika fabrika cıkıs jantlarıyla beraber ekliyorum_5 kollu krom jant 18" digerleri 17"_

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ameneyyyyyy bittim ben bu 5 koluya sonunda benimde kanıma gireceksiniz abicim nerden alıyoruz,kaç paraya alıyoruz,lastiklerdemi değişecek,bu akşam takabilirmiyiz...... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan ben pek sevmiyorum modifiyeyi daha türkçesi memur bütcesi el vermiyor.aslında gönlüm çok ister ister helede bu janta bittim ben ya,birde maşbiel güzel durmuş,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi 2 yıla kadar yenileri cıkar bunların ;D zamanı geldiğinde bakarız hayırlısıylan 8:)_

Daha yenisi nolcak olm bunların? Bir tekerlekten daha ne desenler çıkabilir ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi senin araba acık renk ya, camlarda da film var, haliyle senin arabaya koyu renk jant gider diye düsünüyorum abi_ama sen sıcak bakar mısın mesela abi siyah jantlara_yani abi şöyle düsün spor giyimden hoslanan bi adamı genelde şapkası ve ayakkabısı aynı renkte görürsün veya o sapka olmazda t-shirtle ayakkabı aynı renkte olur_orda birbirini tamamlama gibi bi durum var_bende o yüzden film yapmadan önce jant yapacam cünkü daha karar vermedim ne renk jant olacagına, ona göre en acıgından yada abi senin tondan bi film yapacam_sen siyah jant sever misin abi??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi senin araba acık renk ya, camlarda da film var, haliyle senin arabaya koyu renk jant gider diye düsünüyorum abi_ama sen sıcak bakar mısın mesela abi siyah jantlara_yani abi şöyle düsün spor giyimden hoslanan bi adamı genelde şapkası ve ayakkabısı aynı renkte görürsün veya o sapka olmazda t-shirtle ayakkabı aynı renkte olur_orda birbirini tamamlama gibi bi durum var_bende o yüzden film yapmadan önce jant yapacam cünkü daha karar vermedim ne renk jant olacagına, ona göre en acıgından yada abi senin tondan bi film yapacam_sen siyah jant sever misin abi??

Valla daha önce sorsan istemezdim ama benim arabaya da gider be ya siyah cant....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gitmez mi abi araba acık renk, jantlar siyah cam filmide koyu oldumu yakısır abi gercekten, bakayım güzel bi jant modeli bulabilirsem ekleyeyim buraya ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi mesela benimde cok begendiğim 5 kollu bi siyah jant var_arabanın üstünde degilken pek afilli gözükmüyor ama araba üstünde cok farkediyor bi ekliyim resmini_

__tabi daha cok jant eklerim sadece bi bakın nasıl duruyor titanyum gride, begeneceeniz mi ;D;)_ :fiuw:

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi mesela benimde cok begendiğim 5 kollu bi siyah jant var_arabanın üstünde degilken pek afilli gözükmüyor ama araba üstünde cok farkediyor bi ekliyim resmini_

__tabi daha cok jant eklerim sadece bi bakın nasıl duruyor titanyum gride, begeneceeniz mi ;D;)_ :fiuw:

yok be abi beni açmadı bu sonuncusu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...