Jump to content

Jant - 1

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 999
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

150

• MuRDoC_111

285

• Selman

71

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

daha cok 5 kollu ve gri tonlardaki jantlar hoşuma gidio

işte abi bi şimdilik siyah jantlara bakalım dedik, metal rengi olanlarada bakarız abi istersen senin için_sende meyil sezdim Bülent Abi hadi hayırlısı_sanada yapalım abi bi jant_elinde varsa bi foto örnek gösterebilecegin, secenekleri yatırırız abi masaya yaparız bişeyler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfancığım, bu koyu cantlar, koyu arabalarda iyi durmuyor bence, onun için sen kendini tit.gri üzerinden zorlama, beyaz üzerinden gösterirsen mesela, daha iyi anlaşılır.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

işte abi bi şimdilik siyah jantlara bakalım dedik, metal rengi olanlarada bakarız abi istersen senin için_sende meyil sezdim Bülent Abi hadi hayırlısı_sanada yapalım abi bi jant_elinde varsa bi foto örnek gösterebilecegin, secenekleri yatırırız abi masaya yaparız bişeyler ;)

valla eski jantlarım wolfrace  streetmantis di black nikel diolardı sanırım o tarz bişe olabilir bakim bulursam resmini koyarım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla eski jantlarım wolfrace  streetmantis di black nikel diolardı sanırım o tarz bişe olabilir bakim bulursam resmini koyarım

biliyorum abi o jantları, sevemedim gerci bi türlü onları_eski kasa hb civic lere bolca takıyorlar ama kolları cok ince onların göstermiyor arabayı_güclü durması lazım abi kolların birazda olsa, oturaklı göstermiyor arabayı sonra_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bana göre de 5 kollu olacak, ince kollu olacak ve 18" olacak.. dayanıksız olur deniyor ama olmaz.. yani olsa bile dikkat etmek gerek işte azıcık..

Bu çok kolluları sevemedim gitti. Okan yollamış benim beğendiğim jantları işte.. Hyundai coupe'deydi o jantlar ve inanılmaz güzel duruyordu. Bana göre de çok kollular gözü yoruyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bana göre de 5 kollu olacak, ince kollu olacak ve 18" olacak.. dayanıksız olur deniyor ama olmaz.. yani olsa bile dikkat etmek gerek işte azıcık..

Bu çok kolluları sevemedim gitti. Okan yollamış benim beğendiğim jantları işte.. Hyundai coupe'deydi o jantlar ve inanılmaz güzel duruyordu. Bana göre de çok kollular gözü yoruyor..

valaha ince 5 kollu olarak Bülent Abi nin de bahsettigi jantlar var mesela ekliyim fotosunu(1. resim)_onun dısında benim 5 kollu olarak kırmızı sedana gider diyebilecegim ne var bi bakayım........_sunlar belki olabilir, güzel jantlar bence bunlar(2. resim)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onun marka ve modeli wolfrace streetmantis_baktım bulamadım senin arabanın yandan uzunlamasına fotosunu yoksa bu jantlar üstünde görebilirdik, en azından fikir vermesi acısından işe yarardı_varsa eger yan taraftan foto eklersin bi ara bende bu jantları yapıstırırım fotoya_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mücahit Abi söylediğin jantlar amerikadaki fabrika cıkıs jantlar abi_onlar sana burda baya pahalıya patlar bide abi onları alıncaya kadar cok kaliteli ve cok daha güzel jantlar alırız abi sana_ekledim abi istedigin foto asagıda_pek fark yok gibi, cok benziyorlar jant modeli olarak birbirlerine :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben senin jantı biliyorum güven bana abi hiç şaşma bunlardan 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...